2777
2789
عنوان

خواستگاری دوست شوهرم

241 بازدید | 15 پست

چقددددد پسرا عجیبن این اقا ادم شکاکیه و قبلا یبار نامزدیشو با کسی بهم زده حالا رفته خواستگاری ی دختر دهه هشتادی دختره قیافش خوبه ولی ب احتمال زیاد دوس پسر داره و هنوزم باهاش بیرون میره 

با اینکه دوست شوهرم در جریانه ولی خودشو توجیه میکنه شاید اشتباهی در کار باشه😁 این اقا اصلا این حرفا بهش نمیخوره چون کلا طرز فکرش داغونه و خواستگاری دختری ک دانشگاه رفته باشه هم نمیره  این دختره دانشگاه نرفته حالا ب همین خاطر میخواد بره خواستگاری رسمی و دنبال کارای نامزدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشن

اره ولی چیزی ک مشخصه این اقا بعدا ممکنه نامزدیشو با همینم بهم بزنه

شوهرم میگه چون خسته شده از بس خواستگاری رفته همینجوری میخواد اینو بگیره ولی عقدش نمیکنه تا ی سری چیزا دستش بیفته

اره ولی چیزی ک مشخصه این اقا بعدا ممکنه نامزدیشو با همینم بهم بزنهشوهرم میگه چون خسته شده از بس خواس ...

بیچاره اون دختر..کاش بهش بگید این آدم باثباتی نیست که بیخودی خودشو اسیرش نکنه 

خدایا راضیم به رضای تو

والا چی بگم من با دوست شوهرم هم کلام نشدم خیلی ولی از حرفای شوهرم ی چیزایی دستگیرم شده

و اینو هم میدونم تاحالا کلییییی خواستگاری رفته اونم فقط معرفی شده

شوهرم میگه این دیگه خسته شده میخواد همینو بگیره ولی تو دوران نامزدی میخواد دختره رو ببره نامه سلامت بگیره ازش

حالا حرفم اینه این اقا با اینکه شوهرم بهش گفته دختره رو با دوس پسرش دیده ولی خیلی براش مهم نبوده 

من حدس میزنم بعدا ب همین خاطر بهمش بزنه 

والا دختره هم احمقه کسی ک جواب مثبت داده ب خواستگارش خب چکاریه با دوس پسرت بری بیرون

والا چی بگم من با دوست شوهرم هم کلام نشدم خیلی ولی از حرفای شوهرم ی چیزایی دستگیرم شدهو اینو هم میدو ...

خب مگه مرض داره اصلا میخواد نامزد کنه؟ بره دم حوزه علمیه یکی پیدا کنه مطابق سلیقه ش

خدایا راضیم به رضای تو
خب مگه مرض داره اصلا میخواد نامزد کنه؟ بره دم حوزه علمیه یکی پیدا کنه مطابق سلیقه ش

ببین خییییلی خواستگاری رفته جوری ک شوهرم هم دستش میندازه گاهی میگه هرچی شیرینی تو شهر بوده این اقا خریده هر شب خواستگاری خونه اینو اون رفته

نامزدی اولشم همین جوری مادرش یکی رو میبینه میره حرفشو میندازه اینا هم میرن نامزدش میکنن بعد دو سه ماه بهم زد 

این دختره رو چون خوشگله میخواد نامزدش کنه ولی میدونم تهش بخاطر اینکه میدونسته دوس پسر داشته بهمش میزنه ب شوهرم هم گفتم خب چکاریه 

میگه از دختره خوشش اومده چون قیافش خوبه