2777
2789
عنوان

بهم بگید چه بهونه ای بیارم و نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 35 پست
دختر خاله هام نمیخام ناراحت بشن

اتفاقابهانه های دیگه بیاری بات بدمیشن وناراحت

راستشابگو

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

بگو نرسيدم بيام

و لازم نيست خيلى توضيح بدى

ولى من به همين علت كلا از دورهمى هاى روتين و بايدى بدم مياد

هر چيزى كه محدودم كنه عذابم ميده به همين علت انجام نميدم

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه شروع کردیم هنوز نوبت من نرسیده

خب پس جرا ی دور نشده ول دومین باره میرن خونه نرگس؟ 

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

بگو نرسيدم بيامو لازم نيست خيلى توضيح بدىولى من به همين علت كلا از دورهمى هاى روتين و بايدى بدم مياد ...

ممنون آره منم دوست ندارم خوشم نمیاد ولی برای فرار از تنهایی میرفتم که دیگه میبینم اعصاب خوردی بیشتره

خداروشکر 
ممنون آره منم دوست ندارم خوشم نمیاد ولی برای فرار از تنهایی میرفتم که دیگه میبینم اعصاب خوردی بیشتره

من كلا تنهايى رو دوست دارم و لذت مى برم 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅