2777
2789
عنوان

بچه هاا میخوام عروس هلندی بخرم چه نوع از نژاد عروس هلندی حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 43 پست
نیار. پرنده ها و حیوونا اسباب بازی ما ادما نیستن. جان دارن هوش و درک دارن. بیاری دوباره اذیتش میکنه. ...

منم ازاین میترسم که پرنده رو بیارم اذیت نکنه، ولی من هیچ دوستی ندارم ومینام اولین پرنده یی بود که تاجان داشتم ازش مواظبت میکردم دست دختر داداشم نیوفته💔🥲ولی بابامم داد به یکی وازدق من مرد🥲💔

والا من یه پرنده داشتم ومریض بودش وچشمش بسته بود ونمی دونست راه برع و بهش قرض دادم که چشمش باز بشه، ...

ععع چ بد

کاش این حیوان نگه داشتن باب نمیشد تو کشورمون اکثرا بلد نیستن و عاطفه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم هنوز تصمیمم قطعی نیس اگه بخوام بدم ب کسی میدم ک جفت کنه با ماده تا دیگه نبود من اذیتش نک ...

عزیز بارداری منعی نداره . تصمیم و زندگی خودتونه ولی بدونین تا همیشه نسبت بهش مسئولین 

ععع چ بدکاش این حیوان نگه داشتن باب نمیشد تو کشورمون اکثرا بلد نیستن و عاطفه ندارن

اره من کلان عاشق حیواناتم و خوب میبنم ولی بابام پرنده مو داد یک ماه کامل افسردگی شدیدی گرفتم و بابام گفت برات عروس میخرم درحالی که برای دخترداداشم خریده بود منم ازاین بابت ناراحتم که حیوان نباید اسباب بازی یه بچه بشه منم دیدم اذیتش میکنه منم دونه گرفتنو زدم به پرنده که یوقت اذیت نشه خداروشکر به ما وابسته نشد💔🥲

منم ازاین میترسم که پرنده رو بیارم اذیت نکنه، ولی من هیچ دوستی ندارم ومینام اولین پرنده یی بود که تا ...

نیار شما شرایط نگهداری نداری . قبلا هم اوردی و نتونستی خوب نگهداری کنی . عروسک که نیستن . گناهه

نیار شما شرایط نگهداری نداری . قبلا هم اوردی و نتونستی خوب نگهداری کنی . عروسک که نیستن . گناهه

چشم تصیمیم دارم وقتی خونمون درست شد بیارمش این بار خودم رسیدگی میکنم

چرا داشتم ولی بخاطر دختر داداشم که اذیت میکنه نمیارم تا خوب یاد بگیرم ازحیوانات چطوری مواظبت کنم🥲💔

عزیز بارداری منعی نداره . تصمیم و زندگی خودتونه ولی بدونین تا همیشه نسبت بهش مسئولین

اره میدونم.اخه ریه خودم درگیر شد ی یتل.میترسم بچمم واکنش نشون بده.فعلا ندادم  ب کسی.خیلی بهش وابسته ایم.

اره من کلان عاشق حیواناتم و خوب میبنم ولی بابام پرنده مو داد یک ماه کامل افسردگی شدیدی گرفتم و بابام ...

پس کار خیلی خوبی کردی.لطفا دیگه نخر.چون دور و بریات ب حیوانات اهمیت نمیدن

نگاه داشتم، شرایطش روداشتم ولی بخاطر دخترداداشم نمیتونم بیارم حتی گل گیاه یه گلی داشتم دختر داداشم قشنگ تمام گل هاش کند اخرش دیگ نه گلی داد نه رشدی کرده 💔🥲یا گل های که مال روز تولدم بود قشنگ مال خودش کرد🥲💔

اگر بگیرم بنظرت دوباره دختر داداشم اذیت میکنه؟ چون هروقت گل گیاه بگیرم قشنگ میکننه یا، پرنده رو اذیت ...

چند سالشه؟

نمیدونم که شرایط خونتونو.  اتاق داری یا نه. میتونی قفل کنی یا نه. مامان بابات طرفتن یا نه.

ولی اگه باز قراره اذیت کنه نگیر خب.

پس کار خیلی خوبی کردی.لطفا دیگه نخر.چون دور و بریات ب حیوانات اهمیت نمیدن

نه دیگ نمیخرم تاا وقتی اتاقم درست نشده نمیخرم درست بشه میخرم وبعدش اونجا ول میکنم بهش رسیدگی میکنم💔🥲ودروهم قفل میکنم تا دخترداداشم اذیتش نکنه🥲💔

به بار که گازش بگیره پوست دسشو بکنه دیگه سمت پرنده نمیره من سینامون و لوتینو دارم نره سینامونه حرف م ...

سینات نره میتونه حرف بزنه چطوری یادش، دادی میخوام دراینده پرنده بخرم یادش بدم