2777
2789

بچع هاا من خیلی تنهام نه دوستی دارم نه هیچکس که باهام حرف، بزنه تصیمیم،گرفتم که برم عروس هلندی بخرمش ولی چه نوع نژادی از عروس هلندی صبحت میکنن

قبلان داشتم دختر داداشم اونو خیلی اذیت میکرد به بالش برجسب میزد و یا فشارش میداد خیلیی اذیت میکرد یابهش میگفتم نکن گوش نمیداد میگفت مال منه به توچه میخوام بکشمم ربطی به تو نداره دیدم خیلیی پرنده اذیت میشه

وبه بهانه بدنم دونه میگیره دادم به عموم وازهمون شبمم درحال گریم💔🥲چرا دادم ولی ازنظر دیگ اگر مونده بود اینجا قشنگ میمیرد دودل،بودم و وقتی،دادم بهشون اون پرنده رو سپردم پیش،خدا که مواظبشون باشه 🥲💔بنظرتون کاردرستی کردم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نر ها حرف میززنن. سنش باید کم باشه که اهلی شه و یادبگیره. جفت هم نخری براش که با تو دوست شه.ازه کار ...

اگر بگیرم بنظرت دوباره دختر داداشم اذیت میکنه؟ چون هروقت گل گیاه بگیرم قشنگ میکننه یا، پرنده رو اذیت میکنه راه حلی نداری بتونم اون پرنده روازاین دخترداداشم دورش، کنم؟ حداقل این یکی واسم بمونخ

وای نکنید با حیوانات بیچاره من دارم ی دونه توروخدا نخرروابستت میشهبعدش اونو دادی دوباره یکی دیگه بخر ...

نه دوست دارم وابسته ام بشه اون حیوان لطفکی داشت از دختر داداشم اذیت میشد ونمی تونستم کاری کنم و بامن اصلان عادت نکرده والان پیش عمومه و خیلیی عموم بهش میرسه🥲💔وگرنه من نمیدادم دیدم اذیت میشه دادم وگرنه خودمم حواسم بهش بود وقت هایی که نمی رفت مهد کودکی نبود نه تنها منو اذیت نکرد پرنده روهم اذیت میکرد مامانش فقط داشن میخندی هیجی هم نمیگفت💔🥲

اشکال نداره تو واسه سلامتی اون این کار کردی

اره ولیی من بهش بدشدتت عادت کردم این بار با پول حقوقم میخرم وقتی خاست دست بزنه اجازه رو ندم بهش 

میگم مال خودمه حق دست زدن نداری وپرنده میزارم توی اتاقم کلان ازادش میزارم🥲💔

نه دوست دارم وابسته ام بشه اون حیوان لطفکی داشت از دختر داداشم اذیت میشد ونمی تونستم کاری کنم و بامن ...

چقد مردمم بی تفاوتن نسبت ب حیوانات.من ک برهیچ کس توصیه نمیکنم بخره..چون اکثرا حیونا اذیت میشن از دست ادما و بچه ها.من دارم برشدت بهمون وابسته س اصلا نمیدونم چکارش کنمم نه دل جدا شدن دارمم نه شرایط نکه داری

چقد مردمم بی تفاوتن نسبت ب حیوانات.من ک برهیچ کس توصیه نمیکنم بخره..چون اکثرا حیونا اذیت میشن از دست ...

خب چرا میخوای جداش کنی ؟ وقتی به خودمون وابسته کردیم پس وظیفمونه تا اخر عمرشون ازشون نگهداری کنیم . درست نگهداری کنیم 

چقد مردمم بی تفاوتن نسبت ب حیوانات.من ک برهیچ کس توصیه نمیکنم بخره..چون اکثرا حیونا اذیت میشن از دست ...

والا من یه پرنده داشتم ومریض بودش وچشمش بسته بود ونمی دونست راه برع و بهش قرض دادم که چشمش باز بشه، وراه بتونه بره وخلاصه خوب شد واخرشم بابام داد به خواهرزاده ش منم همون شب زدم زیر گریه چرا دادی 💔🥲وبهم دورغ گفتن که زندس ولی مرد🥲💔

خب چرا میخوای جداش کنی ؟ وقتی به خودمون وابسته کردیم پس وظیفمونه تا اخر عمرشون ازشون نگهداری کنیم . ...

اره میدونم هنوز تصمیمم قطعی نیس اگه بخوام بدم ب کسی میدم  ک جفت کنه با ماده تا دیگه نبود من اذیتش نکنه.و حامی حیواناتم باشه.من باردارم برارهمین میخوام بدم