2777
2789
عنوان

سه قلوها

621 بازدید | 33 پست

دیروز سهقلوها رو سونوگرافی کردم با تخفیف دکتر قلی 100000 تومان گرفت به عبارتی 300000 نمیدونم اونی که وضعیت مالیش خوب نیست چیکار میکنه هزینه بیمارستان هم از 3500000 تومان یک قل شروع میشه تا سه قل فک کنم میره بالا شهر های شما هم همینجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززززم خداحفظشون کنه. اره واقعا هزینه ها خیلی سرسام آوره.خخخخ (سرسام آور).خب اگه برات سخته توبیمارستان دولتی زایمان کن بالاخره زایمان میکنی تموم میشه میره.اخه خصوصیا گرون پات درمیاد.میگم چندهفته ته؟؟اسم براشون انتخاب کردی؟؟جنسیتشونو میدونی؟؟

الان هفته 18 و دارو داده دکتر ولی اون موقع اوارزشو بهم نگته بود اخه سه قلویی توی موقع خودش به دنیا کمتر پیش میاد به دنیا بیان دیگه اون موقع باید بری همون بیمارستان که دکتررت گفته 6 سال پیش بچه اول هم همینطوری درد گرفت و رفتیم شخصی 700 شدالان صحبت 3500000 میکنن

الان هفته 18 و دارو داده دکتر ولی اون موقع اوارزشو بهم نگته بود اخه سه قلویی توی موقع خودش به دنیا ک ...

خب ببین دکترت تو بیمارستان دولتی کارنمیکنه؟؟بش بگو که سختته وهزینه شو نداری.منم هزینه ی زایمان ندارم ازالان توفکرم خدایا خودت بدادمون برس.

اصلا ریسک نکن که بری خصوصی

چون احتمال زود دنیا اومدنشون و تو دستگاه رفتنشون هست

ان ای سی یو تو تهران بیمارستانای خصوصی شبی ۲ و ۳ تومن هست. 

حتما برو بیمارستان دولتی دکتر خوب پیدا کن برلی زایمانت. به دکتر فعلیت هم شرایطت رو بگو و ازش نامه شرح حالت رو تا اینجای کار بگیر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀