2777
2789
من از تیرماه دکتر رفتم و کلی ازمایش اخر ارجاعمون داد ب فوق تخصص ناباروریاز مهرماهم رفتم زیرنظر ایشون ...

من از شهریور دارم میرم تازه چند روزه تخمک کشی شدم خدا میدونه انتقال چقد وقت میبره

درکل ای وی اف پروسه طولانیه من فک میکردم کلا یه ماه زمان میبره ولی خیلی زمان بره بعدشم روش دکترا فرق ...

امیدوارم هایپر نشی عزیزم چون دوماه عقب میوفته انتقالتون 

ان شاءالله بزودی خبر بدن برای انتقال جنین ❤️❤️😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از شهریور دارم میرم تازه چند روزه تخمک کشی شدم خدا میدونه انتقال چقد وقت میبره

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ان شاءالله چند روز دیگه 

گفتن فعلا جواب جنین ها تا سه شنبه نمیاد

میگذره زود 

ببخشید عزیزم یه سوال 

مردها از طریق استمنا باید نمونه بدن برای ای وی اف یا اتاق هست که نخوان اینکارو کنن خانمشون کمک کنه حداقل..

من دوست ندارم از این راه نطفه بچه م تشکیل بشه 🥲 

کاش مراکز یه فکری کنن 

همش استرس دارم تخمک هام پوچ باشن

نههه این همه تخمک کلی جنین میشه نهایت  ۲ ۳ تاش مثلا نشه

مطمئن باشید جنین زیاد دارید 

میگذره زود ببخشید عزیزم یه سوال مردها از طریق استمنا باید نمونه بدن برای ای وی اف یا اتاق هست که نخو ...

باید تو دسشویی خود ارضایی کنند نمونش قبول شد که شد نشد باید از راه بیضه جراحی کنند اسپرم بردارن

باید تو دسشویی خود ارضایی کنند نمونش قبول شد که شد نشد باید از راه بیضه جراحی کنند اسپرم بردارن

ای وای ☹️