2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

370 بازدید | 47 پست

فردا اولین روز کارم بود اما دعوای بدی داشتم با همسر باز و طبق معمول سر خونواده اش!

و اینکه جاری دارم ک ب خاطرش بارها یخث داشتم با همسرم میخام جدا شم نمیخام توافقی باشه

اما همسرم دهن بینه فک کنید تمام کارای عروسی و همه کارهای ک دوماد ها انجام میدن ب عهده بقیه بود کلا بیخیاله دربرابر خونواده اش لال مونی میگیره لالللل منم هر وی دهنم هست میگم فهش آب دار از حاضرین متنفرم چون زندگیمو خراب کرد اما همسر ب خاطر اون بهم فهش داد ب خاطر اون عجوزه منم گفتم برو پیش همون منو طلاق بده!😔

اگ خونواده اش دخالتی کنن اصلا بلد نیس جانب داری کنه اصلا نمی‌فهمه کی راست میگ کی داره زندگی خراب می‌کنه

دروغ هم میگه زیاد می‌دونم خوشبخت نمیشم اما طلاق تو جامعه ما بد هست

تا الان بیدارم هر کار میکنم خابم نمیبره میخام سرکارمو کنسل کنم نمی‌دونم زشته یا نه نمی‌دونم چیکار کنم با این شوهر دهن بین 

شوهر بچه ننه خیلی سخته

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمی صبرانتظاز نداشته باش شوهرت یه دفعه خوب بشه

آخه از اول عقد تا حالا همش میگه من نمی‌زارم دخالتی باشه اما همش حرفه

خودش قطع رابطه می‌کنه اما اگر من نرم دعوا راه میندازه انگار می‌ترسه از خونواده اش از ابرو حتی اگر شده من ناراحت شم 

من دیشب اومدم خونه بابام برای قهر،الان خیل حالم بده،اگه توان روحی داری طلاق بگیر چون خیلی سخته و جاری کسی نیست ک نتونی شوهرتو ازش دور کنی،چون هم خون نیستن باهم خودش کم کم متوجه میشه که اون مقصره

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بنظرم دورشو ازشون خونتون رو عوض کنید برید جای خیلی دور ارتباطتم خیلی کم‌کن

چند ماه نرفتم رابطه کم بوددود اما اونا نفهمیدن ک کارشون اشتباه بود باز آدم بد من شدم