2777
2789

حالم خیلی خرابه تا این ساعت داریم دعوا میکنیم 

سر چیزای الکی ب خدا دیگ خستم 

شوهرم پسر عمو داره پسر عموش خیلی صمیمی هس به همه پیام میده با همه شوخی میکنه مرد زن بچه ..

هر ازگاهیی بهم پیام میده من خیلی حرف نمیزنم باهاش بهش رو نمیدم و سنگین برخورد میکنم 

ی سال بود ک پیام نداده بود دو روز پیش پیام داد چند کلمه فقط شوخی کرد باهام منم مسخرش کردم بعد امروز شوهرم برد منو خونه مامانش اونجا گوشیمو برداشت کارگاه بازی دراورد پیامامو چک میکرد 

اگ کار بدی کرد باشم  پیامو پاک میکنم ک نبینه 

در وجدان من نیس خیانت کردن با هردلیلی ک باش 

چند سال منو میشناسه چ قدر ادم دل پاکو تمیزیم 

برگشت بهم چنتا فحش زیر زانو بهم گف بعد اونو انفالو کرد من ب خدا هیچی نگفتم 

بعد رفت تموم فامیلامو انفالو کرد منم اعصابم خرد شد گفتم نکن زشته پیش اونا سه تا سیلی محکم زد انقد قلبم شکس ک نگم 

ب خدا من گناهی نداشتم منو خیلی بی ارزش کرد پیش اونا 

جاریم انقد خوشحال بود ک نگم 😔

الان تو خونه میگ خودت ابروتو بردی چرا کاری کردی ک من بهت سیلی بزنم 

رو. ا نی. اح. مق حالم ازش بهم میخوره 

زنگ زدمم بابام شکایتشو کردم  فقط می گوزید پشت سرهم یه ساعت فقط گ ووزید نمیدونم چرا اینکارو میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکمه ی سیکتیر ایل و تبارشو بزن...فامیل شوهر چیه اخه..تو هم جلو خونوادت ببر تحقیرش کن بزن تو گوشش ادم شع

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

کاش دو خط آخر رو نمی‌نوشتی :)))))))))))))))

خواهش میکنم بگو علتشو 

من دیک دلم ازش سیر شده البته ب بابام هم گفتم ک من هر حرفی بهت میزنم اون میگوزه بازم بت رور بیشتر میگوزید 😔