mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 عنوان بهش پیام دادم🥲💔 265 بازدید | 13 پست تاپیک قبلیمو ببینید...اخر دلم طاقت نیاورد بهش پیام دادم فکر برگشتنش نیستم قسمت من تنهاییه حرمتایی ک از بین رفت برنمیگرده هیچوقت دلم راضی نمیشد ناراحت باشه از دستم واکنشش مهم نیست یا پیاممو پاک میکنه و نادیده میگیره یا جواب میده فقط چطور نوشتم براش؟ - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱 1403/08/26 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4710 خیلی حرف بدی زدییکم وقار و ادب بد نیست .. سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هامدر میره🤭😅
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 خیلی حرف بدی زدییکم وقار و ادب بد نیست .. خب چی بگم - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 توام مثل منی طاقت ناراحتی کسی نداری 💔 ولی اینطوری برگرده هم باز میره رابطه ای که یه بار قطع بشه بازم میشه 🥀 هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 توام مثل منی طاقت ناراحتی کسی نداری 💔 ولی اینطوری برگرده هم باز میره رابطه ای که یه بار قطع بشه با ... نمیخوام برگرده فکر برگشت نیستم چون همه چی بینمون خراب شده فقط دوست ندارم با دلخوری تموم بشه - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 نمیخوام برگرده فکر برگشت نیستم چون همه چی بینمون خراب شده فقط دوست ندارم با دلخوری تموم بشه خوب کاری کردی پس حداقل وجدانت راحته هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 خوب کاری کردی پس حداقل وجدانت راحته بد حرف زدم؟ - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 بد حرف زدم؟ نه خوب گفتی به نظرم هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 نه خوب گفتی به نظرم پس چی میگه بد صحبت کردی وقار و متانت بد نیس☹️ - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4710 پس چی میگه بد صحبت کردی وقار و متانت بد نیس☹️ عزیزم حرفی که درباره خواهرشون که به رحمت خدا رفته زدی ،واقعا اشتباه بود درسته معذرت خواهی کردی ولی انقدر هیجانی رفتار نکن ، کمی با فکر و ثبات رفتار کن چون نوش دارو بعد مرگ سهرابه سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هامدر میره🤭😅
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3813 پس چی میگه بد صحبت کردی وقار و متانت بد نیس☹️ ولش کن 😂 سخت نگیر هر کسی نظری داره دیگه از نظر اون متانت و وقارت رفته زیر سوال ولی از نظر من دو طرف که منطقی باشن همینطوری باید باید از هم جدا بشنمن خودم هم همین کارو میکنم هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1123 عزیزم حرفی که درباره خواهرشون که به رحمت خدا رفته زدی ،واقعا اشتباه بود درسته معذرت خواهی کردی ولی ا ... غرورم جلو مشتریش له کرده بود میخواستم جبران کنم اینقدر ناراحت و عصبانی بودم نفهمیدم چیشد - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱