2777
2789
عنوان

حساس بودن خوب نیست بیماری

96 بازدید | 8 پست

بنظرم حساس بودن یعنی نداشتن اعتماد رو طرف مقابل 

ممکن طرف بهش اعتماد کنی خیانت کنه ولی اون بحثش فرق داره...

اما ریشه حساسیت از نداشتن اعتماد کامل هست ...

درصورتی که حساس بودن یک  بیماری روانی هست  

بنظرم ادم نباید زیاد به هرچیزی فکر کنه ...

گاهی بخاطر بی اعتمادی نیست . بخاطر پارانویید هست ؛ بخاطر گذشته تلخ آدم هست ... دلیل نمیشه خشص مقابل حتما کاری کرده باشه 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشته دیگه گذشته

اشتباهاتذشته هست که آینده رو میسازع . 

مثلا آدمی که در گذشته روابط متعدد داشته احتمال خیانت کردنش بیشتره چون روح و ذهنش تونسته چهارچوب ها رو حذف کنه و رد کنه 

حتی مغزش هم از چند شخص مختلف اکسس توسین دریافت کرده 

گذشته خیلی مهمه .

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

اشتباهاتذشته هست که آینده رو میسازع . مثلا آدمی که در گذشته روابط متعدد داشته احتمال خیانت کردنش بیش ...

ببین یه چیز بگم خودمون هستیم دیگه خودمون دخترا کمش حدقل ۴تا دوست پسر داشتیم. تا ازدواج کنیم 

یعنی بعد ازدواجم باید شوهرمون بگه گذشته دوست پسر داشتیم یانه

ببین یه چیز بگم خودمون هستیم دیگه خودمون دخترا کمش حدقل ۴تا دوست پسر داشتیم. تا ازدواج کنیم یعنی بعد ...

بله باید بگه . 

من این موضوع رو فقط مثال زدم 

کلی مسایل رو میشه از گذشته فهمید.

مثلا آقا پسری که از بیست سالگی شروع کرده به کار تا سی سالگی که بره خواستگاری تو این ده سال چهارتا شغل عوض کرده ؛ باید بررسی بشه چرا که تا شغل عوض کرده؟ عرضه نداره؟ دزده؟ درست کار نمیکنه؟ بی خیاله؟ دلیلش نشون میده چه آدمی هست 

بله باید بگه . من این موضوع رو فقط مثال زدم کلی مسایل رو میشه از گذشته فهمید.مثلا آقا پسری که از بیس ...

اشتباه میکنی تو طرف برا کارش میخوای خوب ولش کن اصلا اگه اینجوره ارزش نداره ممکن فردت شرایطی بیاد نتونه کار کنه 

این حرفا چیه میزنی تعجب میکنم بخدا 

اشتباه میکنی تو طرف برا کارش میخوای خوب ولش کن اصلا اگه اینجوره ارزش نداره ممکن فردت شرایطی بیاد نتو ...

🤦

پیش هر تراپیستی برید اولین سوالی که می‌پرسه برای بررسی ازدواج این هست . 

چندسالتونه؟