2777
2789
خیلی عالیه،،خوبه به روی خودت نیاوردی و مدرک جمع می کنی،،اکثراً جار و جنجال راه میندازن طرف هم می زنه ...

دقیقا چون شوهرم و میشناسم از طرفی نمیدونم چرا برام مهم نیست خیلی ۵سال پیش اگه بود میمردم شاید ب دست و پاشم میفتادم از ضعفم ولی الان ازینکه برام مهم نیست هم متعجبم هم خوشحال ..شاید چون دیگه دوستش ندارم .. کاش بچه نداشتم چنان داغی ب دلش میزاشتم تا ابد یادش نره

باورت نمیشه ولی ب جون بچم تواین چندسال ک میشناسمش حتی دوران دوستی حتی ب اندازه یه نگاهم بهش خیانت نک ...

چی بگم عزیزم که مرهم دردت باشه آخه ولی شما حیفی برای این آقا

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا چون شوهرم و میشناسم از طرفی نمیدونم چرا برام مهم نیست خیلی ۵سال پیش اگه بود میمردم شاید ب دست ...

آدما از تجربه های تلخ زیادی که میبینن دیگه به مرور حس تلخی براشون کم میشه و چه بسا عادت میکنن و بدون واکنش از کنارشون رد میشن

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
چی بگم عزیزم که مرهم دردت باشه آخه ولی شما حیفی برای این آقا

من جدا شم ب یه ارامش ابدی میرسم از دستش ولی بچم چی ایندش چی،نمیدونم واقعا هنوز ک تصمیمی نگرفتم فقط امیدوارم خدا هرچی ک ب صلاحم باشه رو جلو پام بزاره .

من جدا شم ب یه ارامش ابدی میرسم از دستش ولی بچم چی ایندش چی،نمیدونم واقعا هنوز ک تصمیمی نگرفتم فقط ا ...

امیدوارم همسرت قبل اینکه شما اقدامی بکنی

قطع رابطه کنه و بیاد سمت شما و هر چی به صلاحتونه پیش بیاد 

استارتر من اومدم بگم اونا رو رودررو كني كه چي بشه به شوهر زنه بگو هرچند الان مردام عين خيالشون نيست ولي حداقل اينه طلاق بگيرن زندگيش خراب شه 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

استارتر من اومدم بگم اونا رو رودررو كني كه چي بشه به شوهر زنه بگو هرچند الان مردام عين خيالشون نيست ...

میترسم اگه مره خیلی حساس بود چی بزنه شو

هر من و بکشه یا زنش و بچم بی پدر شه خانوادش خانواده زنه ب هزار نفر باید جواب بدم ..نمیدونم بازم بسته ب شرایط داره شایدم گفتم .

میترسم اگه مره خیلی حساس بود چی بزنه شوهر من و بکشه یا زنش و بچم بی پدر شه خانوادش خانواده زنه ب هزا ...

پس میخوای با شوهرت بمونی..

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

پس میخوای با شوهرت بمونی..

ربطی ب موندن نداره بابای بچم ک هست من از شوهرم جدا میشم بچم ک قرار نیست جدا شه همینجوری کلی ظلم میشه ب بچم جالا فک کن پدرشم بمیره نباشه . در ثانی دوست ندارم باعث مرگ دونفر بشم درسته جفتشون در حقم بد کردن ولی همون بیاب ویی و تاوان هایی ک میدن بسه براشون 

ربطی ب موندن نداره بابای بچم ک هست من از شوهرم جدا میشم بچم ک قرار نیست جدا شه همینجوری کلی ظلم میشه ...

اخه تو اینا رو نمیتونی مجبور به تاوان دادن کنی ممکنه با هم ازدواج کنن چه تاوانی خیلیا وقتی به شوهرشون گفتن گفته دوست دارم اون زن رو بگیرم 

اخه تو اینا رو نمیتونی مجبور به تاوان دادن کنی ممکنه با هم ازدواج کنن چه تاوانی خیلیا وقتی به شوهرشو ...

نبابا سوهر من دوهفتس داره از دست اون زنه فرار میکنه دختره قیدش اینه تورش کنه ولی سوهر عوضی من ب عنوان یه سرگرمی بهش نگاه میکنه.. 

اخه تو اینا رو نمیتونی مجبور به تاوان دادن کنی ممکنه با هم ازدواج کنن چه تاوانی خیلیا وقتی به شوهرشو ...

در من اگه کار ب اینجا برسه ک حتما ب شوهرش میگم تا اون دنیا باهم ازدواج کنن.شهر هرت مگه