2777
2789

دوستم دقیقا همین کارو با شوهرش کرد ولی نفهمید زنه کیه همه صداها و پیامارو داشت رفت دادگاه شکایت کرد علیهش ولی وکیل بهش گفت که پیاما و صداهای ضبط شده مدرک محکمی نیست و حتی شوهرت میتونه ازت شکایت کنه که برنامه تو گوشیش نصب کردی 

بعدم بچشو برداشت رفت قهر خونه باباش خونه پدرش هم حامی نیستن وضع مالی داغونی دارن متاسفانه 

حالا هم شوهرش ظاهرا ب غلط کردن افتاده اینم ازش خواسته خونه و ماشین رو بزنه ب نامش ولی شوهرش قبول نکرده 

ب نظرم تو اگه خانواده حمایتگری داره مدرکی مثل عکس یا فیلم ازشون جمع کن بعدم برو خونه پدرت و شکایت کن مهرتو بذار اجرا ولی اگه میدونی خانوادت پشتت نیستن پی کارو نگیر 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
ای وای چه لجنایی پیدا میشن 😔

حالا جالبترش اینه امروز با شوهرم رفتم خرید من تو مغازه بودم شوهرم جلو در یهو از جلو مغازه رد شد زنه😕 احتمالا شوهرم بهش گفته بود دارم میرم با زنم بیرون ز نزن اونم پاشده بود اومده بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا تا همینجا عالی پیش رفتی همچنان پیگیر باش و مدارک جمع کن شنود اگر ضبط میشه بریزش روی مموری نگهش ...

نه خیلی محتاطن دختره حتی شماره خطش و نداده فقط از شماره ثابت ز میزنه .. بعدم تو فکرم بود خودم با مامور برم بالسرشون ک مدرک هم بشه برام ولی اگه ب اونجا برسه باید جداشم چون هم ابرو بزی میشه هم شوهر اون خانم و احضار میکنن کلانتری یه جنگ بپا میشه اخرم ابروی منه بیچاره میره تو محل

بیشتر مکالمات ولی ردیاب و شنودم داره ولی محدود مثلا روزی ۵دقیقه شنود میتونی کنیقشنگ حس کردم کار خدا ...

اگ تماس نگیری باکسی هم صدات ضبط میکنه یعنی گوشیت کنارت باشه ولی زنگ نزنی صدای اطراف ضبط میکنه؟

نه خیلی محتاطن دختره حتی شماره خطش و نداده فقط از شماره ثابت ز میزنه .. بعدم تو فکرم بود خودم با مام ...

پس اگر منطقه کوچیکه و از آبرو ریزی می‌ترسی میخوای آبرو ریزی نشه 

باید وقتی باهم رفتن سر قرار یا جایی دنبالشون بری و حتما اون لحظه فیلم بگیری زوم کنی حتی شده پنج دقیقه ولی قشنگ بیوفتن باید شوهرت بفهمه از خودش زرنگ تر زنشه😁😂

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نه خیلی محتاطن دختره حتی شماره خطش و نداده فقط از شماره ثابت ز میزنه .. بعدم تو فکرم بود خودم با مام ...

پیج شوهر زنرو‌ پیدا کن و با یه پیج فیک بهش پیام بده بگو یکم بیشتر حواستو بده به زنت یه وقت آبروت می‌ره 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

کاش آدمایی که بهشون خیانت میشه انقد خوب نبودن آدم حرصش بگیره ، مثلا شمام خدایی نکرده مثل اون به اصطلاح خانم بودی میرفتی با شوهرش تا جیگرش حال بیاد ولی متاسفانه نیستن ، خوبا میشن قسمت آدم بدا 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
پس اگر منطقه کوچیکه و از آبرو ریزی می‌ترسی میخوای آبرو ریزی نشه باید وقتی باهم رفتن سر قرار یا جایی ...

اره برنامم همینه . فقط خداکنه خراب نشه .. وای بخدا تصورشم برام شیرینه انقد ک این مرد زرنگه و حق ب جانب ..

یه روز به یه بهانه برو خونه ی کسی بمون تعقیبش کن ازش فیلم بگیر.صدا مدرک نیست برای دادگاه.

اره نیاز ب تعقیب نیست ردیاب دارم معمولا میرن یجا وایمیسن حرف میزنن باید اون موقع برم منتظرم فقط ادرس دقیق زنه رو پیدا کنم بعدم همون روز درخواست مهریه و طلاق و بدم و با دست پر برم

اره نیاز ب تعقیب نیست ردیاب دارم معمولا میرن یجا وایمیسن حرف میزنن باید اون موقع برم منتظرم فقط ادرس ...

خیلی عالیه،،خوبه به روی خودت نیاوردی و مدرک جمع می کنی،،اکثراً جار و جنجال راه میندازن طرف هم می زنه زیرش ولی این جوری دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه وقتی همه چی واضحه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

کاش آدمایی که بهشون خیانت میشه انقد خوب نبودن آدم حرصش بگیره ، مثلا شمام خدایی نکرده مثل اون به اصطل ...

باورت نمیشه ولی ب جون بچم تواین چندسال ک میشناسمش حتی دوران دوستی حتی ب اندازه یه نگاهم بهش خیانت نکردم خودش ب شدت ادم شکاکیه ولی رو سر من قسم میخوره بعد خودش اینجوری هرز میپره . همین الانش تو جمع یجوری بامن رفتار میکنه انگار من ملکه ام  

تو دوستی انقد عاشقم بود همه میشناختنمون ب عاشقی ولی چه فایده عاقبتم این شد. نمونه بارز مثال تومون خودمون و میسوزونه بیرونمون دیگران و ماییم