منم ک دیدم یجورایی شک کرده یه پوکه تو ماشینش بود ک میدونستم تو ماشینشه المی گفتم این برای کیه من چندروزه بخاطر این حالم بده و فلان اونم کلی قسم و ز زد ب دوستش تا بهم ثابت کنه منم مثلا باور کردم و حتی بخاطر شکم ازش معذرت خواهی کردم اونم خیالش راحت شد.. تا فرداش شنود خریدم و ایندفعه تو ماشینش گذاشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکارش و دادم ب یه وکیل تا ادرس کامل و برام پیدا کنه .. ازین طرفم رفتم دنبال کارای طلاق و مهریه ک هنو اقدام نکردم ترسیدم پیام براش بره .. تصمیمم اینه یه روز ک قرار میزارن با کپی درخواست مهریه و طلاق برم جلوشون دربیام . شوهرم ک میدونم همونجا سکته میکنه زنه هم بدتر چون میگم ک میخوام ب شوهرت بگم فقط باید اطلاعاتم کامل شه..
مطمعنم شوهرم بفهمه فهمیدم میفته ب دست و پام و هزچی بخوام ب نامم میزنه و حق طلاق و شااید بده بهم . نمیدونم با تمام این شروط ببخشمش و فعلا ادامه بدم در صورت تکرار جدا شم و یا تا دیر نشده جداشم نظراتتون و میخونم