2777
2789

منم ک دیدم یجورایی شک کرده یه پوکه تو ماشینش بود ک میدونستم تو ماشینشه المی گفتم این برای کیه من چندروزه بخاطر این حالم بده و فلان اونم کلی قسم و ز زد ب دوستش تا بهم ثابت کنه منم مثلا باور کردم و حتی بخاطر شکم ازش معذرت خواهی کردم اونم خیالش راحت شد.. تا فرداش شنود خریدم و ایندفعه تو ماشینش گذاشتم 

متوجه شدم ک انگار این چندروز ک من شک کردم زنه رو میپیچونه و نمیره پیشش چون خیلی شاکی بود ازش و میگفت من ب یورتم نیستم همش ب فکر زنتی😕

خلاصه تواین شنودم تقریبا همه چیو فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هست اصلا یا برای خودم دارم مینویسم ،؟؟؟؟؟

دارم میخونم عزیزم بگو ، خدا به دلت آرامش بده 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

اینکه زن شوهر و بچه داره و تو مدرسه دخترم هست دخترش احتمالا تو بردن رسوندن بچه ها اشنا شدن 

دوماهم هست باهمن 

از طریق رد یاب هم حدودا ادرس خونشو پیدا کردم البته فقط خیابون و کوچش و یه شماره تلفن ثابت 

شکارش و دادم ب یه وکیل تا ادرس کامل و برام پیدا کنه .. ازین طرفم رفتم دنبال کارای طلاق و مهریه ک هنو اقدام نکردم ترسیدم پیام براش بره .. تصمیمم اینه یه روز  ک قرار میزارن با کپی درخواست مهریه و طلاق برم جلوشون دربیام . شوهرم ک میدونم همونجا سکته میکنه زنه هم بدتر چون میگم ک میخوام ب شوهرت بگم فقط باید اطلاعاتم کامل شه..

اینکه زن شوهر و بچه داره و تو مدرسه دخترم هست دخترش احتمالا تو بردن رسوندن بچه ها اشنا شدن دوماهم هس ...

به همسرت پیشنهاد بده بچه تو خودت ببری مدرسه ببین واکنشش چیه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
شکارش و دادم ب یه وکیل تا ادرس کامل و برام پیدا کنه .. ازین طرفم رفتم دنبال کارای طلاق و مهریه ک هنو ...

مطمئنی شوهر داره ؟ شاید نداشته باشه مطلقه باشه یا همرش فوت شده باشه

از طرفی نگران اینده دخترمم میترسم براش 

مطمعنم شوهرم بفهمه فهمیدم میفته ب دست و پام و هزچی بخوام ب نامم میزنه و حق طلاق و شااید بده بهم . نمیدونم با تمام این شروط ببخشمش و فعلا ادامه بدم در صورت تکرار جدا شم و یا تا دیر نشده جداشم نظراتتون و میخونم