2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بهش خیانت کرده😢

315 بازدید | 24 پست

شوهر دوست صمیمیم بهش خیانت میکنه دوستم ۲۵ سالشه شوهرش ۳۳ بعد رفته با یه زن ۴۲ ساله رفیق شده زنه متاهله دوتا پسر بزرگ داره اینقدم زشت وزننده اس انگار معتادم هست باهم کلی اس دادن رابطه هم داشتن تو پیاماشون از سر قرار رفتنشون گفتن حالا دوستم پیاماشونو خونده و فهمیده شوهرش چیکارکرده ازونطرفم شوهرش کلا بیرونه خونه خیلی دیروقت میاد چیزی هم براخونه نمیخره همش میگه ندارم ولی برا زنه که دوستن کلی پول زده بوده هی هردفعه یه مقدار براش واریز کرده دائم میگه چیزی لازم داشتی بگو ولی برا زنوبچش هزینه نمیکنه !!!!یه دختر ۷ ساله داره دوستم اینم بگم که دوست منم چند باری زیر آبی رفته و یه رابطه هایی داشته هرچیم میگم نکن زندگیت خراب میشه گوش نمیده و ادامه میده الان بنظرتون برای همچین زندگی ای باید چیکار کرد؟؟؟ینی من چه مشاوره ای میتونم به این ادم بدم؟؟همش میگه کمکم کن چیکار کنم من اخه ازطرفی این دوستم چندبار دخترشو اورد گذاشت پیش من رفت پیش دوست پسرش بعد اونجا ک بوده شوهرش بهش زنگ میزنه ک کجایی اینم میگه خونه رفیقمم شوهرش میگه الان رفیقتو تو ماشین یه پسره دیدم در صورتی که من خونه بودم بچه اونو نگه داشته بودم زنش بود ک رفته بود خونه با دوست پسرش خدا میدونه از من به شوهرش چی گفته که شوهرش راجبم همچین فکری کرده من حجاب اینام خیلی خوب نیس ولی خوب خیانتم نمیکنم ولی خوب نمیدونم این احمق چی گفته ازم ک شوهرش ب خودش اجازه میده اینجوری بگه راجبم الان نمیدونم چیکار کنم کمک کنم طلاق بگیره یا یجوری به شوهرش حالی کنم غیرمستقیم با اکانت فیک مثلا ک زنت فهمیده یا منصرفش کنم کلا از طلاق؟؟؟؟میدونم هرچی بشه شوهرش میاد سراغ من چون همسایه ایم میترسم زندگی منم خراب کنن شوهر منم اصلا منطقی نیست ینی یه چی اینا بگن شر بپا میکنه قبل اینکه مطمئن شه

ببخشید طولانی شد بهم بگین چیکار کنم استرس گرفتم اصلا با همچین دوستی چیکار کنم خودمو بکشم کنار بنظرتون دوستیمم قطع کنم ؟؟میترسم کمکش کنم برا طلاق شوهرش بیاد زندگی منم خراب کنه چون واقعا نمیدونم این احمق چی گفته ازمن ولی دیروز ازش میپرسیدم هی من من میکرد میکف نه چیزخاصی نگفتم اخه 

ببخشید طولانی شد بهم بگین چیکار کنم استرس گرفتم اصلا با همچین دوستی چیکار کنم خودمو بکشم کنار بنظرتو ...

فقط کات کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی مسئله رو با شوهر خودت مطرح کنی در این حد که دوستم فهمیده شوهرش بهش خیانت می کنه ازم کمک خواس ...

به شوهرم گفتم که مچ شوهرشو گرفته شوهرمنم خیلی حساسه الانم همش میگه اینا خانواده درستش نیستن ولش کن اینا ماهم تو دردسر میندازن