2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی چیه غم هست تا غم نباشه لذت شادی بعدش نیست ولی مشکل اینه که ی موقعی غما بیش از حد میشن مشکلات موج میزنن و همه چی با هم میاد انگار که دنیا رو سرت آوار شده یا وسط دریا تلاش میکنی غرق نشی🙃

لطفا سن تعیین نکن من و امثال من ۳۱ سالمونه غم داریمفرق ندهره توی ایران ک زندکی میکنی دهه هفتاد شصت ه ...

متن نوشته خودم نیست

شاید به خاطر این گفتن که بالاخره این سن تو بعضی کشورا اوج جوانی و خوشگذرونی و تفریحه

🦁☀️

متن نوشته خودم نیستشاید به خاطر این گفتن که بالاخره این سن تو بعضی کشورا اوج جوانی و خوشگذرونی و تفر ...

هیج نسلی توی ایران شصت هفتاد هشتاد پنجاه 

جوونی نکردن ک 

تفریح وقتی نیست

فقط یه کافه بریم قلیون بکشیم شام بخوریم همین 

جه نفریحی هست توی ایران ک ملت شادی کنن 

دقیقا همیشه مشکلات زیاد با هم میان سمت ادم

:) یه چیزی که به من خیلی کمک کرد تو مشکلات زیاد، این بود که فهمیدم وقتی ی اتفاقی بیوفته نباید بگی اوکی بیخیال زمان بگذره خودت خوبت میشه این ی روانشناسی زرده که تو هی فرار کنی از دردت و بگی اره تسکین بدی خودتو که تا زمان بگذره تو بهتر میشی ولی راه درست اینه که بپذیریش ، قبولش کنی تلاش کنی درستش کنی یا حداقل بهبودش بدی نه اینکه ازش فرار کنی و مدام خودتو به چخ بدی:)