2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی

1004 بازدید | 27 پست

خانما فردا پسرم واکسن داره از اون جایی که این واکسن عوارض زیادی داره میخوام از اسپری لیدوکائین برای بعداز واکسن استفاده کنم به نظرتون این کار رو انجام بدم یکی از آشناهام بهم پیشنهاد کرده چون خودش هم برای دوقلوهاش زده بود گفت خیلی خوب بودن وبعد دوساعت سرپا شدن ومشغول بازی برعکس خیلی از بچه های دیگه که واقعا از درد زیاد شاید تادو روز نتونستن راه برن.میخوام نظر تون روبونم لطفا بگید چیکارکنم اخه میترسم اینم عوارضی داشته باشه من ندونم

والا من پسر اولم زد هیچ مشکلیم نداشت 

الان سه سالشه

بنظرم بد به دلت راه نده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اونو نميدونم ولي دختره من فقط ١ ساعت درد داشت بعدش بلند شدو عادي بازي كرد يه تب خفيفم كرفت تا بعد از ظهر كامل خوب شد 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

من هفته پیش زدم اصلا وحشتناگ نبود فقط روز اول یکم سخته ک نمیتونن راه برن با استا تب و دردشو کنترل کن . دختر من روز دوم قشنگ راه رفت . البته من بعد واکسن سریع نبردم خونه ، بردم پارک یکم بازی کرد وتا روز دوم هرچهار یا شش ساعت از استا استفاده کردم ک درد نکشه بچم

حال ما حال اسیریست ک هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست نرفت

دختر منکه یه روز راه نرفت از بدنش هم یه چیزای مثله جوش زد بیرون ولی هیچی نزنی به پاش هنه بچه هامثل هم نیستن

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

دوستان خیلی ممنون از توجهتون من بنا به دلایلی نمیتونم جواب پستهارو بزارم ولی لطفا و لطفا بازهم لطفا هرکی هرچی میدونه بهم بگه خیلی ممنون میشم بعد پستهاتون رو میخونم خدا اجرتون بده

میشه تو دو مرحله زد ؟اخه فکر کنم پنج گانه باشه

اره گلم ميشه دكتره دخترم خيييلي خوبه و كلا كارش حساب شدست چون بچه اذيت ميشه اول ام ام ار رو زد ١ ماه بعد ٣ گانه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
دختر من بعد واکسن شش ماهگی مشکل براش پیش اومد الان بیست ماهشه هنوز نزدم

ببخشيد گلم چه مشكلي؟ حساسيت داشت؟ 

اره گلم ميشه دكتره دخترم خيييلي خوبه و كلا كارش حساب شدست چون بچه اذيت ميشه اول ام ام ار رو زد ١ ماه ...

خیلی خوبه ،منم همین کار رو میکنم ،چون بعد واکسن شش ماهگی که پنجگانس دخترم تا هفت ماه مشکل داشت 

الا بذکرلله تطمئن القلوب
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز