2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اژ ۳ مهرهفته ای ی کیلو کم کردم الان تقریبا ۶ الی ۷ کیلو کاهش داشتم حالم خوبه سبکم پوستم شاداب تره خودم خیاطم هرهفته جایزه  ی لباس میدوزم برا خودم حال میکنم 

من البته زیر نظر دکتر تغذیه آنلاین  هستم دوره ۲۱ روزه ۱۴۰ تومن ویزیت میدم مرتب هرهفته  پیگیر وزنم هست هم خودش هم خانمش 

خودم شیرازم دکترم تهران مطب داره خدا خیرشون بده  مرتب هرسوالی داشته باشم جواب میدن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
شما میخوای چندکیلو باشی؟

بین ۷۰ تا ۷۵ باشم راضیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من ۹۲ کیلو بودم شدم ۸۶ البته دوشنبه این هفته احتمالا شدم ۸۵ 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بیایید هدف بزاریممثلا تا آخر آذر ۵کیلو کم کنیم.خوبه اینطور؟

رژیم خاصی مد نظرت هست؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

2790
2778
2791
2779
2792