2821
2789
عنوان

غده زیر بغل

270 بازدید | 19 پست

سلام زیر بغل شوهرم دو سه ماه پیش ورم کرده بود کوچیک بود گفتیم حتما بخاطر سرماخوردگیه ولی الان خیلیییی بزرگ شده درد و اینا هم نداره فقط این دو سه ماه شوهرم خیلی تب می کنه میترسم ! طوری  نباشه ؟

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم. ولی زودتر ببرش دکتر داخلی .‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاءالله که طوری نیست ولی ببرین همین فردا یه دکتر 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

احتمالا عرق گیر از این کرما نمیزنن؟ 

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم. ولی زودتر ببرش دکتر داخلی .‌

دکتر نمیاد ۲ سال پیش یک توده تو روده ش بود تو تاپبکهام هس یکبار اومد دکتر بعدم سی تی و .... رو همه رو انداخت دور گف من چیزیم نیس 😔😔

به پزشک مراجعه کنند. غده زیر بغل اگه به دلیل عفونت باشه، معمولا در عرض چند هفته کوچک میشه یا کاملا برطرف میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
منم یه ماهی میشه دو سه تا غده زیر بغلم در اومده خیلی. درد میکنه هی داره بیشتر میشه ولی میگن اگه درد ...

نمیاد بریم نه اصلا درد نداره فقط این دو ماه ۳ بار تب شدید داشته

نه منم تعجبم از همینه اصلا اهل مام و بادی اسپلش و... نیس

دکتر ببرید پس

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

2790
2823
2791
2779
2792