حالا نا ۷۲ ساعت میتونه بخوره دیگه....یهو میبینی نباید میهورد فردا اول وقت بپرسه از دکی
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
منم قبلا مجبور بودم بعضی وقتا قرص اورژانسی استفاده کنم واسه همین همش پیگیر مطالب مربوط به اون بودم تا جایی که میدونم تاثیرش فقط واسه همون رابطه ای هستش که بعدش خورده شده اگه بعد از اون دوباره رابطه ای بود بازم باید بخوره
البته بلافاصله بعد خوردن بازم دست به کار شن رو باشه نمیدونم!
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
منم قبلا مجبور بودم بعضی وقتا قرص اورژانسی استفاده کنم واسه همین همش پیگیر مطالب مربوط به اون بودم ت ...
خخخخخ اخرشو خوب اومدی🤣🤣🤣😋