2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 67 پست
شیر میدم فقط اورژانس میتونم بخورم 

وای مواظب باش تو شیردهی احتمال بارداری زیاده من پسرم ی ساله بود باردار شدم....

الان همش فک میکنم دوباره باردارم و هی بی بی چک...

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مواظب باش تو شیردهی احتمال بارداری زیاده من پسرم ی ساله بود باردار شدم.... الان همش فک میکنم دو ...

خیلی سخته مراقبت کاش یه روش مطمئن و بی دردسری بود

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
دوستم از خودم پرسید نمیدونستم چی بگم بهش😆 میگفت قرص اورژانسی خوردم اما دوباره شبش اون اتفاق میفته ب ...

نمیدونم والا....من اینجور مسایل زنگ میزنم بهداشت یا دکتر زنان میپرسن اونام جواب میدن😄😄😄

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
دوستم از خودم پرسید نمیدونستم چی بگم بهش😆 میگفت قرص اورژانسی خوردم اما دوباره شبش اون اتفاق میفته ب ...

نه تأثیر نداره باید دوباره بندازه البته قرص اورژانسی زیاد خوب نیس

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
 خیلی سخته مراقبت کاش یه روش مطمئن و بی دردسری بود

الان با اینکه کاند.... استفاده میکنیم باز حساس شدم....

بدبختی ی هفته هم هست عقب افتاده پریم😨😨😨😨

الان با اینکه کاند.... استفاده میکنیم باز حساس شدم.... بدبختی ی هفته هم هست عقب افتاده پریم😨😨😨😨

خدا کنه زودی پری بشی

میگم دستگاه خوب نیس بذاریم؟ 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خخخخخخ منم نتونستم کمکش کنم خیلی نگرانه و استرس داره بیچاره

از دکتر بپرسه خیلی بهتره

خدا کنه زودی پری بشی میگم دستگاه خوب نیس بذاریم؟ 

بخدا من میرفتم دکتر دو نفر بودن میگفتن با دستگاه حامله شدن....

بچتون چیه و چند سالشه

عههههه خدایی یعنی الان بهش پی ام بدم بگم بخوره

آره بهتره بخوره قرص اورژانسی رو میشه تا پنج روز بعد رابطه هم خورد که البته هر روز که بگذره تاثیرش کمتر میشه ولی باز از هیچی بهتره

هر قرص هم تاثیرش فقط واسه وقتی هستش که بعد از رابطه خورده میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عههههه خدایی یعنی الان بهش پی ام بدم بگم بخوره

فکر نکنم همونو ک خورده کار خودشو میکنه دیگه