2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

353 بازدید | 67 پست

سلام شبتون بخیر خوشگلا

هفته قبل تازه پریودم تموم شده بود ک قرص اورژانسی خوردم الان دوباره پریود شدم،  مشکلی نیس آیا؟ 

چند روز طول میکشه؟ شوهرم یه بیست روزی اومده بود مرخصی اون از هفته اولش اینم از الان 😲

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

به شوهرت بگو ان شالله مرخصی بعدی جبران میکنم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

وای قرص اورژانسی خیلی مزخرفه کلا تنظیمات بدنو میریزه بهم...‌

سعی کن نخوری اصلا حداکثر سالی دوبار

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه سوال بپرسم راجب اورژانسی

دو تا بپرس جواب سوال منم بدین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بهتر بود قرصاتو ادامه میدادی تاوقتی شوهرت پیشت بود..البته تو اینجور مواقع قرص با دوز پایین بخور ک بتونی ادامه بدی

احتمالن ی 7 روزی طول بکشه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

تاحالا استفاده نکردم تجربه این قرص و ندارم گلم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
به شوهرت بگو ان شالله مرخصی بعدی جبران میکنم

میشه دو ماه دیگه 😰

بهتر بود قرصاتو ادامه میدادی تاوقتی شوهرت پیشت بود..البته تو اینجور مواقع قرص با دوز پایین بخور ک بت ...

شیر میدم فقط اورژانس میتونم بخورم 

ببین یه سوال بپرسم راجب اورژانسی

بپرس گلم اگه بلد بودم میجوابم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

ممنون جواب دادین