2777
2789
عنوان

روز حنا بندان

238 بازدید | 22 پست

دوساله که عروسی کردم حالا

روز حنا بندن که شب قبل عروسیم بود منم لباسمو لباسی که داماد ینی شوهرم تو خرید عروسی رو پوشیدم 

۴ روز قبل عروسیه منم عروسی پسر عمم که اون زنش لباس حنا بندان اجاره کرده بودفقط اون قبل من لباس اجاره کرد قبل تر از اونا لباس خریدشون رو میپوشیدن  اما مامانم گفت من نمیکنم و بلان 

بعد عروسیم هم هرکس حنا گرفت لباس اجاره کرد یاهم خودش خرید هر بار هم مادر شوهرم هی با نیش و کنایه میگن فلانی برای دخترش ال کرد و بل کرد 

الان خیلی حسرت به دل موندم کهدفقط من لباس نخریدم و اجاره نکردم کلا یه جورایی خجالتم میکشم مثل افسرده ها مالان خیلی حسرت به دل موندم کهدفقط من لباس نخریدم و اجاره نکردم کلا یه جورایی خجالتم میکشم مثل افسرده ها میمونم تو رو خدا نیاین بگین برو روانشناس دیوونه ای ولی شما جای من اصلا اگه بدونین پدر مادر بقیه برا دخرشون فیلم بردار گرفتن لباس اجاره کردند ولی تو نه چیکار میکردین هعی هم تیکه کنایه بشنوید که فلانی کرد این نکرد مریض نمیشید واقعا الان عکسشم میزارم 

دیگه اتفاقیه ک افتاده و نمیشه کاریش کرد

گذشته دیگ بهش فکر نکن🥲

کو عکسو بزار

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درک میکنم چی میگی . خانواده منم همینن . هزبنه نمیکنن برای اینجور چیزا و میگن که پول نداریم . یا اینا خرج الکیه . ولی واقعا برای آدم خاطره میمونه . 

حالا که گذشت با غصه خوردن چیزی درست نمیشه ‌ نزار که راجبت اینطوری بگن با افتخار بگو اتفاقا خودم عاشق لباسم بودم و اینا و مشکلی نداشتم تا اونا هم بفهمن که ناراحت نمیسی از این موضوع که هی بخوان بگنش

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

مگه این هزینه ها بر عهده خانواده داماد نیست؟

شهر ما صفر تا صد عروسی به عهده خانواده داماده .البته بغیر از وسایل داماد که عروس میخره

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

چقدر زیبا وظریفی ماشاالله حیف تو نیس غصه بیخود بخوری

مثلا در جواب مادر شوهر بگو خب فلانی که پدر مادرش لباس براش کرایه کردن بایدم اینکارو بکنن تا یکی دختر زشتشونو برداره ببره یا همچین چیزی تا دهنش بسته شه

مگه این هزینه ها بر عهده خانواده داماد نیست؟شهر ما صفر تا صد عروسی به عهده خانواده داماده .البته بغی ...

عروسی با داماده . ولی حنابندان با عروس هست  . 

تازه شهر ما بعضیا عروس و داماد مراسماشونو جدا میگبرن . 

یعنی داماد فقط فامیلای خودشو تو تالار دعوت میکنه و اقوام درجه یک عروس رو . 

عروس هم تو تالار یک شب دیگه فامیلای خودش رو دعوت میکنه و اقوام درجه یک داماد رو

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

عروسی با داماده . ولی حنابندان با عروس هست . تازه شهر ما بعضیا عروس و داماد مراسماشونو جدا میگبرن . ...

چه جالب

شهر ما هزینه مراسم حنابندان هم با داماده

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

من کلا حنابندان نگرفتیم بابا بیخیال تموم شده رفته بعد دوسال نبش قبر نکن از زندگیت لذت ببر

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️