2777
2789

ما رفتیم رستوران که غذا بخوریم این دختر کوچولو رو دیدیم که داره به خانوادش از منو غذای مورد علاقشو سفارش میده مام هوس برگر کردیم خیلی به نظرم جذاب بود ازش عکس گرفتیم🥺😍

بعدشم ما هم برگر سفارش دادیم اما یک آن هوای اینو کردم که بریم فضای باز بخوریم خلاصه رفتیم بیرون این گربه سر تا پا خیس اومد سمتمون گشنش بود نامزدم از غذا بهش داد بی پناه بود تصمیم گرفتیم ببریم هتل و اونو حموم کنیم بهش غذا بدیم و ببریم پناهگاه که ازش حمایت کنن اینجوری تمیز شد و همسرم بردش پناهگاه میخوام بگم تو این ماه عسل یه چیزی بهم ثابت شد که خدا تو هر کاری یه حکمتی قرار داده و ما وسیله ایم فقط اگه ما هوس فضای باز نمی‌کردیم برای خوردن غذامون ممکن بود هیچکس به این گربه کمک نکنه خدا به دل این گربه کوچولو نگاه کرده و ما رو وسیله کمک بهش دونسته ممنون خدا جون این درس بزرگی بود برای اول زندگیم حتما تو دفترم یاددداشتش میکنم🥺❤️🤲

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

واقعا حیف پول بریزی تو جیب این رستوران های دزد قیمت های نجومی غذا با حجم نلعبکی میذارن جلوی ادم

وا

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس اولت .شما نباید بدون اجازه ازاین دختر خانم عکس میگرفتی وبعدم اینجا‌توفضای مجازی گذاشتی این کارت نادرسته خواهرم .عکس بچه مردم گذاشتی بدون اجازه.

عکس دومت.گربه خیابونی چ زود خودمونی شده اینجوری لم داده رومبل کارت قشنگه 

عکس اولت .شما نباید بدون اجازه ازاین دختر خانم عکس میگرفتی وبعدم اینجا‌توفضای مجازی گذاشتی این کارت ...

خب شما میتونی اول سوال بپرسی یعد قضاوت کنی من بدون اجازه عکس نگرفتم و از خانوادش اجازه گرفتم حتی گفتم میخوام استوریش کنم و گربه خیلی حیون باهوشیه جایی که احساس امنیت کنه راضیه

چه نی نی قشنگی

چه گربه ی ملوسی

چه زوج مهربونی  

هرچند من از گربه میترسم و اصلا بهشون دست نمیزنم آخه تو بچگی یه گربه وحشی آبجیمو چنگ انداخت و یه بار هم یه گربه ی چاق دنبالم می دوید

چه نی نی قشنگیچه گربه ی ملوسیچه زوج مهربونی هرچند من از گربه میترسم و اصلا بهشون دست نمیزنم آخه تو ...

ممنون عزیزم 

آخی دیکه چشت ترسیده

چه عکسای قشنگی 😍بنظرم اینجا از وایب خوب تاپیک نزن هر چی بدبختی و فلاکت بذاری بیشتر دیده میشه

ممنون گلم😍گفتم بین این همه بدبختی منم یه حس خوب منتقل کنم😂

خب شما میتونی اول سوال بپرسی یعد قضاوت کنی من بدون اجازه عکس نگرفتم و از خانوادش اجازه گرفتم حتی گفت ...

شما حتی این حس ب مخاطب نرسوندی که اجازه گرفتی وباید بیان میکردی  که بااجازه خونوادش بوده چون عقل ومنطق وحتی قانون اینو میگه به هرحال خداحفظش کنه وکاش پست اول نمیزاشتی که پاک بشه 

شما حتی این حس ب مخاطب نرسوندی که اجازه گرفتی وباید بیان میکردی که بااجازه خونوادش بوده چون عقل ومن ...

عکس یه بچس چرا بزرگش کردین مثلا پاک نشه قراره چی بشه بیخیال اون اصلا ایرانی نیست که بخواد بیاد نی نی سایت ببینه

چه عکسای قشنگی 😍بنظرم اینجا از وایب خوب تاپیک نزن هر چی بدبختی و فلاکت بذاری بیشتر دیده میشه

نه بذارید وایب خوب زیاد بذارن یکم بشوره ببره..  چون جوری تاپیک میزنن انگار ما بدبخت عالمیم بعد که تاپیک میزنن حقوقتون درماه چقدره یهو حقوقای بالا رو میشه.. اگه همیشه سایت پر از بدبختی باشه انرژی منفیش به خودمون برمیگرده