2777
2789

سلام لطفاً اگه میتونید کمک کنید میخوام از فانتزی های ذهنتون استفاده کنم هر چیز جالبی که مد نظر دارید موضوع ممنون میشم بگید 

یه دختر فقیر معلول با یه پسر پولدار لنتی جذاب عاشق میشن چندین بار پسره با دخترای دیگه به این بدبخت  خیانت میکنه

(برگرفته از رمان‌های نودهشتیا) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دختر فقیر معلول با یه پسر پولدار لنتی جذاب عاشق میشن چندین بار پسره با دخترای دیگه به این بدبخت ...

😂😂😂😂

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
😂😂😂😂

ببین نوجوونیام انقد از این سمیا خوندم وفتی یکی میگه رمان عاشقانه اینا میاد تو ذهنم🤣🤣🤣🤣 

برای ماه عسل میرن جاده چالوس هوا بارونیه تو ماشین میشینن صحبت های عاشقانه میکنن بعد پیاده میشن زیر ب ...

این خیلی قشنگه مثلا دلیل اینکه تونستن حرف بزنن اینه که ماشین پسره تو راه خراب میشه مجبورن تا ی جایی پیاده برن

تو پارتی دویتانه باهم آشنا میشن 

دختره میاد از کنار استخر رد بشه پاش لیز میخوره میوفته تو استخر شنا بلد نبوده داشته خفه میشده پسره که دوسش داشته نگرانش میشه میپره تو استخر نجاتش بده 

ببین نوجوونیام انقد از این سمیا خوندم وفتی یکی میگه رمان عاشقانه اینا میاد تو ذهنم🤣🤣🤣🤣

من بدتر از تو

ی رمان خونه داشتم

الانم دارم البته،همه ی رماناشو خوندم😂

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
این خیلی قشنگه مثلا دلیل اینکه تونستن حرف بزنن اینه که ماشین پسره تو راه خراب میشه مجبورن تا ی جایی ...

بهتره تو راه جنگل خراب بشه 

چون جاده چالوش شلوغه اگر خراب بشه مردم هستن کمکش کنن اما تو جنگل تاریک و سرد هیچکس نیست بجز خودش و دختره 

من بدتر از توی رمان خونه داشتمالانم دارم البته،همه ی رماناشو خوندم😂

تو دیگه خیلی تباهی خواهر🤣🤣