2777
2789
عنوان

نهنگ عنبر ۲

1540 بازدید | 25 پست

فیلمه بدی نبود ولی واقعا منظور از قسمت تصادف ارژنگ چی بود؟! حتما یه اعصاب خوردی  غصه تو فیلماشون باید بذارن خیلی شاد نشیم؟! مثلا خانوادگی نشستیم فیلم ببینیم عروسی نشون میده دخترم کلی ذوق کرده میگه عروسش کجاست بیاد برقصه ذق زده میگه وای عروس خانوم اومد ذوقش تموم نشده یه دفعه تصادف نشون میدن...واقعا انگیزه شون چیه؟ من که میدونستم اینجوریه اصلا نگاش نمی کردم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقيقا منم اون يه تيكه اشكم داشت در ميومد شايد ميخواد نشون بده در كنار شادي هميشع غم هم هست و اينكه مثلا مهناز افشار تنبيه شد كه انقدر تنها گذاشته بود ارژنگو

لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞

آخرش چی شد؟؟من فقط عنبر۱رودیدم

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
اره دقيقا منم اون يه تيكه اشكم داشت در ميومد شايد ميخواد نشون بده در كنار شادي هميشع غم هم هست و اين ...

درست میگی مهساجون ولی خب اینا رو دیگه همه واقعا میدونیم که کنار شادی غمه....یه اصرار خاصی برا این جور صحنه ها دارن...حتی به فیلم هم نیاد یه جوری انگار باید بچپونن تو فیلم....

اصلا جالب نبود 

میتونستن اخرش رو با ورود عروس داماد ب مجلس عروسی و بزن و برقص تموم کنن 

فقط اون تیکه اش که ریکا ریخت تو سوپ اون پسره از دهنش حباب زد بیرون منو شوهرم کلی خندیدیم 

یا اونجاش ک ارژنگ با حلقه میرقصید 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
درست میگی مهساجون ولی خب اینا رو دیگه همه واقعا میدونیم که کنار شادی غمه....یه اصرار خاصی برا این جو ...

دقيقا منم تو خودم گفتم اي بابا يه دقيقه اومدم شاد باشما

لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞
اگه اذیت نمیشی فیلمو ندیده  کسی برات تعریف کنه بگم

بگو  

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

در کل فکر میکنم 

تا گند یه چیزی رو درنیارن ول نمیکنن 

اون از اخراجی ها و پایتخت و ک همینجوری هی ساختن 

بابا فقط همون قسمت اولش خوبه 

بعدش لوس میشه 

میبینن کارشون پربیننده میشه هی سری های جدید میسازن 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اصلا جالب نبود  میتونستن اخرش رو با ورود عروس داماد ب مجلس عروسی و بزن و برقص تموم کنن  ...

واااااااای اره خیلی اون تیکش باحال بود بعدش ارژنگ بادست زد ترکونوش😂😂😂😂

خدایا یهویی شکرت😍😍