2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش شوهرت خواسته تقصیرا بیفته گردن شما این حرف و زده گیریم حرفشم جدی باشه دادخواستم بده مگه الکیه ازش علت میخان نمیتونه بگه ک زنم دعوا میکنه نمیخامش اگه زن حاضر ب جدایی نباشه عیب و ایرادی هم نداشته باشه طلاق نمیدن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

من شش سال با یه همچنین آدمی زندگی کردم هرچی میشد قهر میکرد مامانش میگفت پسر آمده گفته تو بدی حالل تو خوب شو اون هم درست میشه هی دوباره دوباره تا اینکه با یه بچه یه ساله ولش کردم رفتم به گوه خوردن افتاد برگشت آدم آدم شد دیگه هر اتفاقی بیفته سریع دعوا نمیکنه؟ به کسی هم نمیگه

چرا مرد حق طلاق داره 

داره ولی دلیل محکمه پسند باید رو کنه یا ثابت کنه زنش تمکین نمیکنه اگه ب این راحتی بود ک این مردا روزی ده بار زن طلاق میدادن...فامیل ما با پسر داییش ازدواج کرد مادر پسره  راضی نبود پسره هم ب حرف مامانش بود بعد سه سال سر دعوای الکی گذاشت رفت خونه باباش قهر مثلا ک شوهره رفت دادخواست طلاق داد تو دادگاه جر واجرش کردن گفته بودن مگه کشکه دختر مردمو بگیری بعد بگی خوشم نمیاد...

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد