2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یه پسره تواطرافمون بامامانش دعواش شدرفت خودشودارزد چون محل زندگیم کوچیکه همه همومیشناسن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

دختر عمم 

حس بد دلسوزی ناراحتی و اینا دیگ 

اصلا نمیتونسیم بگم چش شده ک مرده

هر چند خودمونم بعد فهمیدم من اولش باورم نمیشد 

انقد شوک شدم و برام سخت بود

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

چرا چرا پشیمون شدی

فشار روحی زیاد روم بود

قرص خوردم 

توی تراس نشسته بودم تابستون بود با بطری اب دستم حس کردم خیلی کار اشتباهی کردم ولی زبونم سنگین بود یکم داشتم ب این فکر میکردم نمیخام بمیرم نفسم گرفته بود

حیوان مورد علاقم: اکسم

۳ نفر رو دورادور می‌شناختم که خودکشی کردن 

نسبت خاصی باهاشون نداشتم ولی وقتی به زندگیشون و مشکلاتی که برام تعریف میکردن و ...فکر کردم دیدم واقعا تمام مشکلاتشون راه حل داشت ولی کسی مراقبشون نبود و کمکشون نکرد که حلش کنن بخاطر همین کم آوردن و خودشونو کشتن 

دلم میسوزه واقعا براشون و واقعا به یک روز قبل از خودکشیشون فکر میکنم حالم بد میشه چون روز قبل که نگاهشون میکردم اصلا بهشون نمیومد که بخوان دست به اینکار بزنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

از جام بلند شدم چشام سیاهی رفت انگار یکی هولم داد با بطری افتادم زمین از حال رفتم بعدم زنگ زدن اورژانس و .... کل بدنم خورده شیشه رفته بود 

اگر بطری نمیشکست هبچ کس نمیفهمید چکار کردم و حالم بد شده

حیوان مورد علاقم: اکسم

دختر عمه م😔

شش سال میگذره و من برای دخترش هرسال کادو تولد می گیرم 

چون شوهرش با خواهرم ازدواج کرد

البته فامیلیم شوهرشم پسرعمه م بود

ینی دختر خاله پسرخاله بودن

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃