همه پدرمادرا دوست دارن بچشون تو اتاق نباشه تو حال پیششون باشن اون وقت پدر من دوست داره خودمو همش تو اتاق حبس کنم و جلو چشمش نباشم چرا اخه ینی من انقدر اضافیم؟ 💔
دیشب با داداش کوچیکم دعوام شد من یکم هولش دادم بابام بخاطر اون سرم داد زد فحشم داد و موبایلشو پرت کرد خورد تو سرم💔🥲خسته شدم از این زندگی سگی🚶♀️
لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه ❤❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
حرفتون اصلا منطقی نیساک خیلی دلشون ارامش میخاس بچه نمیاوردن. بعدشم من چ گناهی کردم تو این سن باید تح ...
من همسن شما بودم دخترم ی سالش بود
نمیگم شما ام ازدواج کن نه
ولی بنظرم سنت برای کل کل کردن با برادرت زیاده
و پدر و مادرا اگه بدونن چقدر اذیت میشن هیچ وقت بچه نمی آوردن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
هرچقدم خسته باشه و مشکلات مالی داشته باشه حق نداره ب من توهین کنه و فحش بدهمتنفرم ازش کاش من بمیرم ا ...
تو هم خیلی دور برش نرو سعی کن مثلا میدونی میگه همش سرت تو گوشی جلوش خیلی گوشی به دستت نباشه تو اتاقت برای خودت باش میگم پادکست گوش کن کتاب بخون قرآن بخون
بیحو صلگی و بی پولی و هزار مشکل دیگه دلیل نمیشه پدر و مادر ب بچش بی احترامی کنه،کسی ک بچه میاره باید با همه ی وجودش پشت فرزندش باشه ،نمیتونست اینکارو بکنه ،نمیاورد ،چرا فکر میکنید فقط باید دو س تا بچه پس انداخت تا بگن آفرین چ پدر و مادری ،ن عزیزم بچه آوردی تا پای جونت باید ازش مراقبت کنی حق تحقیر و فحاشی نداری ب هیچعنوان🛑