2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا درس نمیخونی بری دانشگاه ک ی آزادی همیشگی داشته باشی؟ الان من بهت بگمم دیگ تهش چند ساعته

خیلی خوندم ولی خانواده فقط به پزشکی راضی ان الانم دیگه توانایی هیچ کاری رو ندارم از کتابا متنفرم

خیلی خوندم ولی خانواده فقط به پزشکی راضی ان الانم دیگه توانایی هیچ کاری رو ندارم از کتابا متنفرم

میفهممت کاملا

ولی میتونی پزشکیم بیاری

واقعا راه نجات خیلیااا فقط کنکوره چون تا قبلش فقط تو ی قفسن

کی عاشق کتابای دبیرستانه آخه؟ کی دلش میخواد 12 ساعت 14 ساعت بشینه پشت میز

ولی بهتر نیست ی بار واسه همیشه تموم شه؟ 

میفهممت کاملاولی میتونی پزشکیم بیاریواقعا راه نجات خیلیااا فقط کنکوره چون تا قبلش فقط تو ی قفسنکی عا ...

این ی باری که میگی ۱۴ ساعت هر روز برای ۶ ماه من نمیتونم ۴ ساعت توی ی روزم تحمل کنم دیگه 

این ی باری که میگی ۱۴ ساعت هر روز برای ۶ ماه من نمیتونم ۴ ساعت توی ی روزم تحمل کنم دیگه

آره.. ولی واقعا تحملش راحت تر از محدودیت خانواده تا 25/6 سالگی بعدشم ازدواج با ی شوهر داغون نیست.. واقعا حیف خودت نیست؟ میدونم سخته خیلیم سخته اگه اسون بود ک همه قبول میشدن نه کمتر از یک درصد.. ولی درس نخوندن خیلی سخت تره

الان هم وقتشو داری هم یکم غیرت بذاری میتونی

فقط ب ازادی هایی ک بعدش به دست میاری فکر کن

من قبل کنکور تا سر خیابونم نمیرفتم بعدش تنهایی پاشدم رفتم خونه رفیقم ی شهر دیگه.. 

آره.. ولی واقعا تحملش راحت تر از محدودیت خانواده تا 25/6 سالگی بعدشم ازدواج با ی شوهر داغون نیست.. و ...

من خودم دلم میخواد که بخونم ولی نمیشه من اول از همه به ی آزادی نیاز دارم که بتونم خودمو جمع و جور کنم 

واقعا دیگه نمیکشم خودمم از آینده ام با خبرم و برای مرگ هم دارم آماده میشم چون همچین زندگی رو نمیخوام 

الان دارم دست و پاهای آخرمو میزنم شاید اتفاقی افتاد