2777
2789
عنوان

یکی فامیلمون

224 بازدید | 17 پست

تعریف کرد گفت ۴ سال با دوست پسرم بودیم و ب ازدواج ختم شد و یک دختر دار ازش شدم از دو طرف بچه نوه اول محسوب می‌شود و بخاطر دلایلی بعد ۵ سال جدا شدن و دوست پسرش یا همون شوهر سابقش یکسال بعد زن گرفت و زنش امشب تعیین جنسیت بوده و دخترشون هم رفته بوده بچه پسر بوده همه خوشحال شدن دخترش انقدر گریه کرده و فامیلمون سکته داره میکنه خیلی بده واقعاااا خدا برا دشمن آدم هم نخاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش نمیخواد شوهر کنه؟اون موقع دخترش چیکار میکنه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خب فاميل شما بي عقل كه بعد طلاق هم همچنان پیگیر زندگی همسر سابقشه...زندگی که جدا شد پیگیری نداره!!!

اره واقعا بیچاره دخترش خیلی بده عشق سابقین بوده بلاخره

عزیزم دخترش باید متوجه بشه 

زندگی همینه 

همیشه یکی هست که ازت عزیزتر و یا بهتر باشه

میدونم سخته 

منم اینطور بودم عزیز و تک نوه یهو یکی از عموهام زن  گرفت و بچه اش پسر شد 

بچه اش هم از من خوشگل تر بود هم عموم بین همه پسرها عزیزتر و بچه اش عزیزتر شد و اینکه بچه اش خوشگلتر بود خیلی خیلی

اینم ازدواج میکنه بالاخره فقط اون دختر وسط مونده بیچاره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

عزیزم دخترش باید متوجه بشه زندگی همینه همیشه یکی هست که ازت عزیزتر و یا بهتر باشهمیدونم سخته منم این ...

انشالله حدا حفظشون کنه بله درست میفرمایید