2777
2789
عنوان

کسی هست دعاش گیرا باشه آیا 😔

134 بازدید | 21 پست

کسی هست دستش سبک باشه یا دعاش در حق دیگران گیرا باشه؟؟

تروخدا برای امضام دعا کنین هر روز دارم نیش و کنایه می شنوم هر شب دارم گریه میکنم واقعا قلبم تیر می کشه 

من به چیزی که حقم بود نرسیدم اما چیزی نگفتم ناشکری نکردم گفتم حتما حکمتی توش بوده ولی هر روز دارم حرف می شنوم (پ.ن : برای کسایی که نمیدونن بگم که من امسال راحت میتونستم بهترین پیرا پزشکی ها تو بهترین دانشگاه ها رو بیارم و حتی پزشکی تعهدی اما به خاطر خانوادم حق نداشتم برم پیرا و پزشکی تعهدی هم به خاطر اینکه میدونستم نمیتونم ۱۰ سال تعهدی کار کنم نرفتم ) الان هر روز مامانم یهو شروع میکنه نیش و کنایه زدن که چرا فلانی قبول شد تو نشدی و ... میگم کاش همون پزشکی تعهدی رو میزدم درسم که بعد ۷ سال تموم میشد خودم رو میکشتم و راحت میشدم 

حالم خیلی بده حالم از خودم بهم میخوره 

این همه دعا کردم انگار نه انگار خدایا خودت که شرایط زندگی منو دیدی چرا نشد چرا اون همه دعا قراره کی جبران بشه 😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من درکت میکنم،خیلی از مادرا و خونواده ها اینطور هستن متاسفانه اما توی سعی کن بی تفاوت باشی...بهت قول میدم این روزا هم میگذره و میفهمی درس و کنکور و دانشگاه اصلا ارزش اینهمه ناراحتی و گریه رو نداشت...

با هم مهربون باشیم،هر آدمی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم.....
آره من خدایی زود دعام میگیره برات از ته دل دعا کردم

مرسی فدات شم 😔❤

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
سلام عزیزم من درکت میکنم،خیلی از مادرا و خونواده ها اینطور هستن متاسفانه اما توی سعی کن بی تفاوت باش ...

نمیتونم فکر نکنم به حرفاش میدونم دروغه میدونم واقعیت نیست میدونم ولی باز روم تاثیر میزاره اصلا نمیتونم هیچ کار بکنم اون روز میشینم گریه میکنم 

برای منم دعا کن به پسری که میخواهم برسم ❤️

میشه برام دعا کنی به رشته و داشنگاه مورد علاقه ام هم برسم ❤️❤️

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

میشه لطفا برای منم دعا کنین گره از مشکلاتم که چندین ساله درگیرشونم باز بشه و به خواسته هام برسم؟

اسمم فاطمه اس...

من دعا میکنم ان شاء الله که مشکلت حل شه.۵ تا صلوات فرستادم برات🥺🌹

میشه لطفا برای منم دعا کنین گره از مشکلاتم که چندین ساله درگیرشونم باز بشه و به خواسته هام برسم؟

ی صلوات هم برام بفرستین خیلی ممنونتون میشم...

اسمم فاطمه اس...

الهی به نام نامی فاطمه زهرا گره از کارت باز بشه . ولی دعای هیچ کس اندازه دعای پدر و مادر نمی گیره. ع ...

فدات شم عزیزم ❤خوشبختانه برخلاف مادرم پدرش تشویقم میکنه و حمایتم میکنه دقیقا برعکس مامانم کاش دعام کنه از ته دل ، پارسال شب قبل کنکور رفت مشهد برام دعا کرد ، ولی امام رضا دست خالی بر گردوندش دلم شکست 😔

نمیتونم فکر نکنم به حرفاش میدونم دروغه میدونم واقعیت نیست میدونم ولی باز روم تاثیر میزاره اصلا نمیتو ...

عزیزم میفهمم،منم ی روزی مثل خودت بودم،سعی کن با منطقی حرف زدن مستقیما یا از طریق کسی که باهات صمیمیه بهش بگی که اذیت میشی با حرفاش و دیگه تکرارشون نکنه

عزیزم میفهمم،منم ی روزی مثل خودت بودم،سعی کن با منطقی حرف زدن مستقیما یا از طریق کسی که باهات صمیمیه ...

به مشاورم گفتم مامانم ازشون حرف شنوی داره👍

فدات شم عزیزم ❤خوشبختانه برخلاف مادرم پدرش تشویقم میکنه و حمایتم میکنه دقیقا برعکس مامانم کاش دعام ک ...

مطمئن باش ، به تجربه می گم که دعای پدرت قطعا کار خودش رو می کنه . شما هم تا می تونی صلوات بفرست و استغفار کن خیلی کارت روبراه میشه.