2789
عنوان

پرمویی زنان

60 بازدید | 5 پست

کساییکه این مشکلو به خاطر تسترون بالا یا تنبلی تخمدان داشتن بگن چجوری برطرفش کردن؟ 

با قرص کمتر ش؟ اسپیروناکتون یا سیپروترون کامپاند 

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

صد مدل قرص خوردم تنبلی تخمدان همیشه هس هیچوقت لامصب خوب نمیشه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
صد مدل قرص خوردم تنبلی تخمدان همیشه هس هیچوقت لامصب خوب نمیشه

برای موی زائد چیکار کردین؟ اونا کمتر نشدن؟ 

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای موی زائد چیکار کردین؟ اونا کمتر نشدن؟

من زیر گردنم داشتم دوفامد میخورم و متفورمین موها کمتر شده سیپروترون کامپاند هم ی مدت میخورم جوش هام کم شد 

ولی کلا تا قرص میخورم خوبم قرص نخورم پریود نمیشم مو زائد واسه حاملگی هم که خیلی سخته 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من زیر گردنم داشتم دوفامد میخورم و متفورمین موها کمتر شده سیپروترون کامپاند هم ی مدت میخورم جوش هام ...

منم زیرگردنم و چونم دارم ک داره زیاد میشه و میرسه به صورتم. 

اما دکتر برام اینارو ننوشت اسپیرولاکتون و سیپروترون کامپاند نوشت شما مصرف کردین؟ 

منم زیرگردنم و چونم دارم ک داره زیاد میشه و میرسه به صورتم. اما دکتر برام اینارو ننوشت اسپیرولاکتون ...

متفورمین که عالیه واسه قند هم هس دوفامد هم اگه پریودت نامنظمه منظم منظم میشه میگم که من قبلاً سیپروترون کامپاند خوردم فقط جوش هام کم شد موها ن تعریف اون قرص اسپیرولاکتون هم شنیدم اگه اضافه وزن داری لاغر کن و اصلاح سبک قند مصنوعی رو ب صفر برسون مصرفش خیلی بهتر میشی