2777
2789
عنوان

ایا از همسری بد اخلاق و زشت و بی پول بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 95 پست
اون موقعتو نمیگم الانتو میگم که با این شرایطت توی فکر بچه آوردنی

اخه ببین 

این اقا با مشکلاتش هم جسمم رو بیمار کرده و هم روحم رو

نمیدونم با این وجود کسی منو قبول میکنه بعدا

ایا میتونموبعدا ازدواج  موفقی داشته باشم؟!

این فکراست تو سرم که فعلا اقدامی نکردم

اتقدر غصه میخوردم و میریختم تو خودم ک پوست دستم اگزمای شدید میزد رفتم دکتر گفت تو هیییچ مشکلی نداری اگه میخوای کارت ب جاهای خطرناک برسه بازم غصه بخوروگرنه اروم باش، ب حرفش گوش کردم دستم بدون دارو کاملا خوب شد

گل بهارم

اخه ببین این اقا با مشکلاتش هم جسمم رو بیمار کرده و هم روحم رونمیدونم با این وجود کسی منو قبول میکنه ...

تو اینقدر خودخواهی فکر ازدواجت مجدد هستی ولی فکر زندگی و آینده بچه نیستی 

نیار خواهش میکنمممم نیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینقدر خودخواهی فکر ازدواجت مجدد هستی ولی فکر زندگی و آینده بچه نیستی نیار خواهش میکنمممم نیار

ازدواج مجدد خود خواهیه؟چرا ؟

اینده ی بچه تربیت بچه ست ک من مطمئنا  درست تربیت میکنم و لوازم مورد نیازشم خانوادم سیسمونی تهیه میکنن از این نظر خیالم راحته،

خیالم از ازامش خودم راحت نیست که پرسیدم

گل بهارم

ازدواج مجدد خود خواهیه؟چرا ؟اینده ی بچه تربیت بچه ست ک من مطمئنا درست تربیت میکنم و لوازم مورد نیاز ...

بچه برای درست تربیت شدن به یه خانواده سالم شامل پدر و مادر و خواهربرادر نیاز داره تا از لحاظ روحی تامین باشه شما فکر میکنی فقط با پول میتونی درست تربیتش کنی؟ از کجا معلوم همسر ایندت اصلا اون بچه رو قبول کنه 

اگه نمیتونی باهاش زندگی کنی جدا شو یا برو پیش مشاوربچه دار نشو پشیمون میشی

دقیقا مشکلم همینه همیشه مشکلی ک پیش میومد ب این موضوع فکر میکردم کهدایا جدا بشم یا نه چون همسرم خیلی خوبیا و بدی هاش برابره نمیشه تصمیم گرفت

اگه یک درصد خوبی هاش بالاتر بود قطعادب این موضوع حتی فکر هم نمیکردم

گل بهارم

این چه سوالیه؟ 

معلومه ک حتماااا بچه دار شووووو 

حماقت مکه شاخ و دم داره؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ایا از اول این بیریخت رو ندیدی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز