2777
2789
عنوان

درخواستشو قبول کنم یا نه

55 بازدید | 12 پست

یه آقایی از من خوشش اومد بهم پیشنهاد داد و خواستیم باهم آشنا بشیم یهو نمیدونم چیشد پشیمون شد گفت من آدم خوبی نیستم نمیخوام تو رابطه باشم

گفتم باشه دیگه نه زنگ بزن نه پیگیرم شو 

بعده دوماه اومد گفت من تورو واقعا میخوام نمیتونم فراموشت کنم اما من آدم ازدواجی نیستم 

منم گفتم شرمنده من عمرمو و احساساتمو تایممو نمیذارم پایه رابطه ای که بی هدفه مگه بازیچه ام

بعد گفتم من ترجیح میدم با یک نفر باشم و همه چی و باهاش بسازم تا اینکه هر روز بخوام با آدمای متعددی باشم

بعد بحث رابطه جنسی و کشید وسط گفت اگه تو رابطه نباشه یه سری مشکلات پیش میاد وسط... من مخالفم نظرم اینه وقتی کسی کسیو بخواد بهش دست نمیزنه بهش گفتم من قبول نمیکنم

گفت باشه  

بنظرتون چکار کنم بهش اعتماد کنم وارد رابطه بشم یا نه؟

خودت  جواب سوالتو دادی مگه بازیچه‌ای ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من بهش گفتم مخالف رابطه ج ن سی ام گفت باشه بیخیالش نمیخوام از دستت بدم

گول نخور گذاشته به موقع بهت پیشنهاد بده یه زمانی که خوب وابسته شده باشی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

گفت یهنی باید ....داشته باشین تا مکل پیش نیاد؟من که اصلا نمیتونم اعتماد کنممارزشش خودتو بدوننننننننن ...

من که قبول نکردم اونم گفت بیخیالش مهم نیست 

حالا من نمیدونم چکار کنم..

من که قبول نکردم اونم گفت بیخیالش مهم نیست حالا من نمیدونم چکار کنم..

اینقدر ارزش خودتو نیار پایین هواست باشه به جای نرسه که خیلی وابستش بشی که نتونی ولش کنی و در هر حال

اصلا پیشنهاد نمکنم

آره نظره منم هست

آفرین معلومه دختر زرنگی هستی 

قربونت برم عزیزم لطف داری

عزیزی ❤️