2777
2789
عنوان

ميترسم بازم...

262 بازدید | 13 پست

ميترسم بازم حامله باشم،اوايل شهريور ني ني سه ماهم سقط شد،الان حس ميكنم همون علائم رو دارم.خيلي دلهره دارم.اگه حامله باشم چي ميشه؟؟من ميميرم يا بچم حتما.واي خيلي استرس دارم.خيلي مراقب بوديم نميدونم فقط علائم دارم.حالت تهوع هاي نصف شبم،اشتهام زياد شده،زير دلمدرد داره ،سي نه هام درد داره😭😭😭بچه ها دعا كنيد باز حامله نباشم.اصن ميترسم هفته بعد برسه

🙄🙄

من نميدونم اين علايم براي كي هست و كي داشته و نداشته،ولي من تو بارداري قبليم اين علائم تو هفته قبل پريودم باعث شد شك كنم بيبي چك بذارم كه مثبت شد.

🙄🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شاد ناخواسته باردار باشی خوشحال باش چه ایرادی داره

اخه دو ماه پيشسقظ داشتم خيلي ضعيفم هنوز بدنم به شرايط عادي برنگشته،ميترسم نمونه بازم بميره واي خدا 

🙄🙄
اخه خيلي ضعيفم هنوز شرايط اوليه و عاديمو بهدست نيوردم.بدنم خيلي كمبود داره

نگران نباش خیلیاهستن 3-4ماه بعدزایمان دوباره باردارمیشن.البته اگه پیشگیری سفت وسخت داشتی ک هیچ جای نگرانی نی

نگران نباش خیلیاهستن 3-4ماه بعدزایمان دوباره باردارمیشن.البته اگه پیشگیری سفت وسخت داشتی ک هیچ جای ن ...

سفت و سخت نه؛قرصو اينا نخوردم فقط مراقب بوديم متوحهي كه؟؟😢😢

🙄🙄
اخه خيلي ضعيفم هنوز شرايط اوليه و عاديمو بهدست نيوردم.بدنم خيلي كمبود داره

ن گلم من اشنامون دوماه بعد سقط باردار شد الحمدالله همه چی خوب بود..نگران نباش فکر بد نکن

خدا جونم شکرت
اخه دو ماه پيشسقظ داشتم خيلي ضعيفم هنوز بدنم به شرايط عادي برنگشته،ميترسم نمونه بازم بميره واي خدا&n ...

ببخشید کهه می پرسم چند ماهتون بود منم میخوام چهار ماع زیگه باردار شم

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم