2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه خرید طلا دارن بیان

2500 بازدید | 21 پست

بچه ها تو عمرم تنهایی خرید طلا نرفتم 

بنا به دلایلی میخوام تنهایی بدون اینکه همسر بفهمه برم خرید طلا

سکه ی طلا موقع خرید چقدر؟

و موقع فروش چقد کم میکنن؟

از کجا بدونم چیزی که بهم میدن تقلبی نباشه

نگین خنگ ِ واقعا تا حالا خرید طلا رو خودم نداشتم🙄🫤

لطفا بگین چطور سکه بخرم و از کجا و اینکه موقع خرید درصد میکشن روش؟و موقع فروش باز درصد کم میکنن؟

میخوام پس انداز هامو به سکه تبدیل کنم 🙄

طلا فروشی که مغازه دره و معتبره که کلاه نمیذاره برو بگو سکه میخام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه ن درصد نداره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سکه حبابش زیاده نخر

ما ی ربع خریدیم 15 سه ماه بعد گفت آزمون میخره 14 

همون مغازه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اگ سکه گرمی میخری دور کادرش برش نخورده باشه 

اگ بهار آزادی یا امامی میخری مشکلی نیس

من سکه رو نمیدونم 

ولی طلا رو اگر برای پس انداز میخوای بدون اجرت بگیر 

نحوه ی محاسبه اش میشه قیمت روز طلا ضرب در گرم به علاوه ی ۷ درصد 

بزنی ماشین حساب قیمت در میاد 

حتما باید برات فاکتور کنه چه بدون اجرت چه نو 

طلا هم میخری ببین حتما روش ۷۵۰ حک شده باشه 

طلای نگین دار هم نخر 

از طلافروشی های معتبر خرید کن 

طلا فروشی های محله ی خودتون که مغازه دارن 

تا حد ممکن سعی کن کمتر طلاهای تو خالی برداری 

به کثیفی و تمیزی طلا هم دقت کن بعضی وقت ها کلی جرم روشه وقتی نو نمیخری 

حباب داره یعنی چی🤭؟پول نقد دارم میخوام تو حسابم نمونه چی بخرم پس؟

حباب یعنی تو ارزش واقعی سکه ات 14 میلیونه ولی تو بازار بهت 17 میفروشن . این تفاوت ارزش واقعی سکه با مقداری ک خرید فروش میشه رو میگن حباب

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

من سکه رو نمیدونم ولی طلا رو اگر برای پس انداز میخوای بدون اجرت بگیر نحوه ی محاسبه اش میشه قیمت روز ...

هزینه حساب کردن نو رو چجوری حساب میکنی شما

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

هزینه حساب کردن نو رو چجوری حساب میکنی شما

نو هم همینه قبلا ۹ درصد مالیات هم بود برای نو که ظاهرا حذف شده 

قیمت روز ضرب در گرم به علاوه ی درصد اجرت 

دیگه نو باشه بستگی به کارش و انصاف طلا فروش داره که چند درصد اجرت بخواد

سعی کنید ی طلا فروشی معتبر تو محل خودتون پیدا کنید که همیشه برید پیش خودش و بشناسدتون 

اینجوری منصفانه تر باهاتون حساب میکنه 

نو هم همینه قبلا ۹ درصد مالیات هم بود برای نو که ظاهرا حذف شده قیمت روز ضرب در گرم به علاوه ی درصد ا ...

نه هنوز 9% هسست

حباب یعنی تو ارزش واقعی سکه ات 14 میلیونه ولی تو بازار بهت 17 میفروشن . این تفاوت ارزش واقعی سکه با ...

مرسی عزیزم بابت پیشنهادت 

الان من سکه ی گرمی بخرم خب 

مثلا یک گرم ...اجرت که نداره فقط سود میکشن روش چقد سود میکشن؟ 

از دیوار نخرم؟