2777
2789
عنوان

فوبیای آمپول

335 بازدید | 54 پست

سلام رفقا من از بچگی هرکاری میکردم که مامانم خوشش نمیومد می‌گفت میگم ب خانمه بیاد امپولا بزنه آقا منم ترسم شد آمپول الان در مراحل ای وی اف هستم شنیدم که خیلی آمپول برای انتقال اینا داره نمی‌دونم چکار کنم همه هم میگن پروستروژن سخته و روغنیه راه حل ندارین یکم ترسم کم شه در عمرم سه چهار بار زدم اینم بگم برای آزمایش خون و واکسن ترس ندارم فقط عضلانی میترسم وقتی میگه شل کن🤣😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی دونه بود کاریش میشد کرد 🙄هنوز وارد سیکل هم نشدم

منم تو بارداری خطر سقط داشتم میزدم زیاد نترس دردنداره 

یبار درد صفرا گرفتم تو یه روز۱۴تا آمپول زدم خوبم نشدم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
از خیر آی وی اف بگذر . باسن خودتو سوراخ سوراخ نکن .

چکار کنم آبجی دردم یکی دوتا نیس شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه منم این تازگیا ی کیست پنج سانتی در آوردم که دوماه بهم دارو داد برطرف بشه تا حالا تمام آزمایشات و عکس رنگیم خوب بوده شش ساله ازدواج کردم بچه دار نشدم تحت فشارم از ی ور رفتیم قم خونه مادرم اونجا صبر گرمای 44درجه قم و پول اینا رو خرج کردیم دور ور40تومن الان ب شوهرم بگم پشیمون شدم کفری میشه تو کتش نمیره