mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 عنوان اخه چراااا🫤😐 41 بازدید | 2 پست خیلی اعصابم خورده چرا ظالم همیشه سالمهچرا تاوان نمیدنپس کو میگن بعد هرسختی اسونیهچرابعد یک سال و خورده ای هیچ معجزه ای از طرف خدا رخ ندادهچقدر دیگه صبوری کنم کو عدالت؟😔خیلی دلم پرهههه😭 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️ 1403/08/25 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaaaaaaaaasss عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 302 منم بعد ۵سال هنوز می بینم اونایی که درحقم بد کردن داره روز به روزشون بهتر میشه ولی مطمئنم چوب خدا صدا نداره .درد داره ولی دوا نداره
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 منم بعد ۵سال هنوز می بینم اونایی که درحقم بد کردن داره روز به روزشون بهتر میشه ولی مطمئنم چوب خدا صد ... من با صبر کردن مشکلی ندارم همین که نمیدونم چقدر دیگه صبچری کنم رواعصابمه انگاری خدانمیبینتم🥲😭 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️