2777
2789
عنوان

محدودیت شدید

105 بازدید | 14 پست

۱۶ سالمه دلم میخواد برم خونه دوستم، یا دوستم بیاد خونمون

تا حالا با رفیقام یا تنهایی خرید نرفتم یعنی یه چیز ساده رو با نمیتونم بخرم چون اجتماعی نیستم

رمز گوشیمو‌ بلدن وقتی خوابم چک میکنن

اینستا برام ممنوعه و مخفی دارمش

آرایش ساده ممنوع! چادر نذاشتن ممنوع!

ارزومه برم دانشگاه راه دور که بابام نمیذاره!

چقدر منی تو، دقیقا منی! درخواست میدم اکسپت کن درددل کنیم😭

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری؟ دوسشون دارم خب سلیطه نیستم

سلیطه نباش گلم 

گریه کن زیاد بگو دوستام همه آزادن جز من 

مثلا هعی تیکه تیکه برو جلو 

یبار چادر رو بزار کنار 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

وای یعنی مثل من هنوز هست؟

آده من دقیقا مثل توام عشقم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

سلیطه نباش گلم گریه کن زیاد بگو دوستام همه آزادن جز من مثلا هعی تیکه تیکه برو جلو یبار چادر رو بزار ...

خیلی افراطین‌

مخصوصا عمه های بشدت مذهبی من که میگن دختر باید تو خونه حبس بشه و چادر نذاره یعنی بی حجابه و رو بابام خیلییییی تاثیر دارن

به نظر من اسلام اصلا اینطوری نیست

بنظرم تو این چند سال تحمل کن وقتی ببینن تو هم با کمالاتی و ... یه ذره شل تر میکنن اوضاع رو ولی تا اون موقع باید خیلی صبوری کنی 

یا یا مادرت دوستانه صحبت کن و بهشون بگو حداقل کوچکترین چیز ها رو در اختیارتان بزارن مثل بیرون رفتن 

لعنت بر هر نَری که