چرا نمیتونن با عاطفه برخورد کنن؟ چرا بلد نیستن واقعا؟ چطور میشه یادشون داد؟ بارها حتی مستقیم بهش گفتم حتی گفتم دوست دارم فلان کارو انجام بدی اما اصلا توجهی نداره خسته شدم از رفتاراش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه اتفاقا حتی وقتایی که اولویت خودم نیستم وانمود میکنم اولویت خودمم ولی اصلااااا تاثیری نداره بلد نیس ناز بکشه بلد نیس اشتی کنه بلد نیس ازم تعریف کنه اصلا هیچ احساسی نداره هیچچچ
خوب پس ازش فاصله عاطفی بگیر واقعا ولش کن وخودت رو در الویت بزار و پیشرفت کن ببین فرق میکنه یانه
اینم امتحان کردم اما نه دعوامون ک میشه اصلا پیگیر اشتی نیست مگر اینکه از خونه بزنم بیرون بیوفته دنبالم ک برگردم بعدش هم اصلا راجب مشکل صحبت نمیکنه خودشو میزنه ب اون راه کلا ی اخلاقای سردی داره نمیدونم ب قولا دوسم نداره یا مشکل داره حاضر نیست پیش مشاور هم بریم