2777
2789
عنوان

تو رو خدا کسی رو مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 112 پست

عزیزم امیدوارم دلت اروم بشه ... از این دست ادم ها متاسفانه هستند همیشه و همه جا... پس شما رو خودت کار کن که حرف های بی ارزش اونها روت تاثیر نذاره...البته مطمئنا سخته.... اما اطمینان داشته باش خیلی حقیره آدمی که بخواد کسیو مسخره کنه خصوصا بابت چیزی که در داشتن یا نداشتنش نقشی نداشته

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو من انقده بیریختم خیلیا جلوی خودم‌گفتن خ.شگل نیستم اصلا مهم نیست واسم  مطمنا خدا چیزهایی ب ...

بازم خداروشکرواقعا حداقل عقل دارم کسیومسخره نکنم خخخخ

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
من شوخی با چند نفرکردم راجع به قدشون، نزدیکیم باهم لحنم همم بد نبوده، ولی وقتی غربالگری بهم گفت بچه ...

اون شوخی نیس عزیزم عین جنایته

بایدم منتظر عواقبش باشی

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
سیلا فرزام.. شکست عشقی بود ماجراش فکر کنم..نه؟

آره😔

فکر میکنم همینطوره 

ولی بنده خدارو تا زنده بود مسخره میکردن مردم دست از سرش بر نداشتن ...

دیروز یکی از دوستاش صحبت میکرد که سبلا افسردگی شدید داشته ، در صورتیکه بظاهر اصلا نشون نمیداد ...

حتی با مادرش صحبت میکرد جناب سروانه مادره انقدررر ریلکس بود سروانه بهش میگفت حاج خانوم شما چرا انقدر سردین نسبت به این مسئله؟ مادرش گفت ما بهش گفتیم نرو تهران ...

سروانه میگفت بهر حال شما مادرشین😦

💖خدا💖
سیلا فرزام  ی فیلمم گذاشته بود تو پیجش که تو دستش ی عالمه قرص ترامادول بود همه فکر کردن داره ن ...

واي بيچاره😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

واقعا منم موافقم مطمعنا اگه قیافه هرکسی دست خودش بود به بهترین نحو خودشو میساخت ولی این دست خداس اون ...

بیگ لایک حرف دلمو زدی👍👍👍👍👍👍

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
بازم خداروشکرواقعا حداقل عقل دارم کسیومسخره نکنم خخخخ

گاهی واقعا طرف متوجه رفتار زشتش نیست از عمد نمیکنه 

اما اون طرفی که عیب رو داره واقعا دلش میشکنه  

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش