2777
2789

از ۵/۲۹ شروع کردم 

ولی یه روز میخونم یه روز نه یه روز ۱۰ساعت یه روز نیم ساعت یه روز ۳ساعت یه روز ۶ساعت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایاااااا 

مشاور گرفتم ولی هیچ گفتم خودم بخونم همش درگیر حاشیه ام😭😭😭😭😭😭ای خداااااا من هیچی نمیشم بمیرم الهییییییی 

اصلا اراده ام خیلی ضعیفه توروخدا بهم بگید چه غلطی کنم

تازه باید یازدهم و دوازدهم در یک ماه امتحان بدم😭😭😭😭😭😭😭😭💔وای 

عزیرم طبیعیه، مهم اینه تداوم داشته باشی حتی کم، حتی روزی نیم ساعت ولی صفرش نکن مطمئن باش همه ی روزا توان ما آدما به یه اندازه نیست و ممکنه یه روز پر انرژی باشیم یه روز نه پس سرزنش نکن خودت رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم طبیعیه، مهم اینه تداوم داشته باشی حتی کم، حتی روزی نیم ساعت ولی صفرش نکن مطمئن باش همه ی روزا ...

اصلا نسبت به پارسال خیلی شل گرفتم نمی‌دونم چیکار کنم پارسال شب و روزم فقط درس بود 

از وقتی نتایج اومدن و قبول نشدم تا دو ماه حالم بد بود و روحیمو باختم الان هرکاری میکنم مثل قبل بشم نمیتونم انگار اراده ام ضعیفه خیلی

اصلا نسبت به پارسال خیلی شل گرفتم نمی‌دونم چیکار کنم پارسال شب و روزم فقط درس بود از وقتی نتایج اومد ...

منم دوبار کنکور دادم سال اول اصلا قبول نشدم سال دوم رفتم ازاد الان ارشد دولتی ام پس سخت نگیر بالاتر از سلامتیت نیست 

برای هر روزت برنامه داشته باش از روز قبل

مثلا فردا قراره ۵ ساعت بخونم این مباحث،حداقلی بچین نه حداکثری، یجوری که هر روووز بتونی انجام بدی

ده ساعت معلومه هر روز نمیشه

و کم کم زیاد کن ساعت رو

هیییچ روزی نباید از اون ساعت "حداقلی" کمتر بخونی، چون از اول جوری تعیین کردی که بشه هر روز انجامش داد،  این طوری حتما موفق میشی

خودم انجام دادم که میگم