2777
2789
عنوان

پدر مذهبی و خشک

315 بازدید | 18 پست

جوریه که فامیلا تو جمعایی که میخوان خوش باشن و راحت باشن و بزنن و برقصن به ما نمیگن بیاین 

نمونش همین چن وفت پیش عمم و عمدم باخانواده رفته بودن باغ بزن و برقص بعد دخترعموم از قصد فیلمشو نشونم میده که حرص بخورم و غیر مستقیم بهم بفهمونه که شماها اضافه این و بدون شما بهمون خوش میگذره که البته حقم دارن مشکل همش از بابای منه

این یه گوشه از کاراشه کلی سرحجاب منو تحقیر کرده که نفرینت میکنم و خاک توسرم با این بچه بزرگ کردنم و اگه یه پسر بیاد خاستگاریت میگم دختر من بی لیاقته و.....

من کاری با عقایدش ندارم مشکلش اینه که عقایدشو به همه تحمیل میکنه من نماز میخونم بقیه هم باید بخونن من حجاب دوس دارم بقیه هم باید سفت و سخت رعایتش کنن من روزانه وصیت شهید میخونم بقیه هم باید بخونن و هززاااارتا چرت و پرت دیگه

همه هم بهش تیکه میندازن این منم که اژ خجالت اب میشم خودش که به خودش و عقایدش افتخارم میکنه

بعد اینا سه بچه بودن ینی بابای من و عمم و عموم 

از بین سه تاشون فقط بابای من اینجوریه و جالب اینجاس من که بچه ی بابام باشم از بچه های عموم و عمم خیلی داغون ترم از همه لحاظ چون همیشه همه چی بهم زور شدع تحمیل شده منو از همه چی متنفر کردن انقد کنترلم کردن که شدم یه ادم بی اعتماد بنفس و بی عزت نفسی که از خودش متنفره!!!کل عمرم هدر رفت کلللش همشم بخاطر بابامه منکه هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت

تو رو خدا تاپیک امشب میرن واسه یرادرشوهرم خواستگاری و گزارش میزنید خدا خیرتون بده شناسایی میشم ممنونم ازتون

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی میشد به بعضیا فهموند این چیزی که تو فکر میکنی دین واقعی نیست

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اتفاقا دین اسلام دین راحتیه و خدا خودش نمی خواد بنده اش سختی بکشه 

هدف از دین اسلام ی چیز دیگه هست 

مثل مهربونی گذشت فداکاری ....ب نظرم کار پدر شما اشتباهه از اون طرف بوم افتاده که کارشون ثواب نیست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

متاسفانه ،پدر و مادرای مذهبی از عمق و ریشه دینو به بچه ها یاد نمیدن فقط ظاهرا به زور میخوان فرو کنن تو مغز بچه هاشون که بدتر بچه رو فراری میکنن ،و یه چیزای من درآوردی هم به دین اضافه می کنن که دیگه بدتر آدم زده بشه

متاسفانه ،پدر و مادرای مذهبی از عمق و ریشه دینو به بچه ها یاد نمیدن فقط ظاهرا به زور میخوان فرو کنن ...

افرین دقیقا

اینا از ۶ سالگی روسری میکردن سرم که مثلا منو طبق خاسته ی خودشون بار بیارن که کلا گند زدن

اسی محجبه ای؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره