2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرمنم گاهی میگه دکتر گفت شلی عضله داره ولی درمانی نگفت فقط فعلا ال کارنیتین داد شوهرم گفت برا ورزشکارهاس و فلان دکتر اطفالش مشورت کردم گفت نده دکتر کلیه اش گفت فلان دکتر تجویز کرده بده منم خریدم ندادم دکتر مغزواعصابم گفت تاثیرزیادی نداره تبلیغی هست باز قراره ی دکتر دیگه ببرم ببینم چی میگه تواین ۳ سال و خورده هیچکس نگفته کف پاش صافی خفیف داره این دکترمغزو اعصاب گفت ولی شک دارم جدیدا هرکی هرچی دوس داره میگه به ی دکتر اکتفا نکن 

نتیجه شما چی شد

پسرمنم گاهی میگه دکتر گفت شلی عضله داره ولی درمانی نگفت فقط فعلا ال کارنیتین داد شوهرم گفت برا ورزشک ...

من بردم دکتر گف اگر دوباره درد گرف سونو لگن بده و لبنیات هم بده بخوره ...منم احساس میکنم صافی کف پاداره

ن عمل داشت دقت نکرد

چی بگم این دکتره هم با راه رفتن اونم با جوراب گفت صافی ولی دوتا دکترا یا کلا دکترای اطفال که میبردم نگفتن چی بگم  شبها ماساژ بده تکرا شد ماه دیگه ارتوپد اطفال ببر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز