2777
2789
عنوان

ابله مرغون

162 بازدید | 32 پست

سلام فک کنم منم ابله مرغون گرفتم😭امروز ی جوش ابکی رو بدنم دیدم و خارش داره کل بدنم الریزش دارم بیحالم😭

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عکس بده ؟ معمولا تو سرو سینه و گردنه

رو شکمم زده ابکیه 

🥲اعضای خانوادمم گرفتن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چیزی نیست بابا زود پاشو برو دکتر منم فرودین همین سال گرفتم عید دیدنی نرفتم🤣🤣انقدددد کیف داد

🥲شرایطم خیلی بده عفونت شدید دندون دارم صورتم ورم شدید کرده

ازیطرف وقت جراحی داشتم ☹️الانم اینو گرفتم کلا ترکیدم

سلام عزیزم آبله مرغون با یه جوش نمیشه گفت اینه یعنی معمولا همه جای بدن تاول میزنه همون جوشو منظورمه

عزیزم همین الان ظاهرشد یدونه ابکیه کاملا برمن و اعضای خانوادم چندنفرشون گرفتن🥲

خب پس آبله گرفتی

اره گرفتم😭نشون خواهرمو مادرم دادم گفتن گرفتی خودشه چون تازه یکیشون خوب شد. دوروز پبش یکی دیگشون گرفت الانم من☹️

عزیزم همین الان ظاهرشد یدونه ابکیه کاملا برمن و اعضای خانوادم چندنفرشون گرفتن🥲

یعنی تو بچگی نگرفته بودی؟؟

خانواده ات قبل این نگرفته بودن؟؟،

اخه میگن تو سن پایین این مریضی بهتره تو سن بالا خدایی نکرده میشه زونا

ممکنه تا فردا بیشتر بشه بدن درد تب داشته باشی بازم کنترل کن تا فردا

🥲🥲دارم بدن دردو ابریزش دارم تب ندارم فعلا