2777
2789
دو طرفه هست عزیزم.یکیش سفتره. منم خیلی نگرانم البته الان باز سرما خورده عطسه وآبریزش داره.جای گردن ه ...

برا پسر من که سه سانتی هم داره😞..دکتر سونو به من گفت نماشون برا ما مهمه که اینا موردی ندارن و نیاز به پیگیری هم ندارن اما دلم اروم نمیشه دلشوره دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا پسر من که سه سانتی هم داره😞..دکتر سونو به من گفت نماشون برا ما مهمه که اینا موردی ندارن و نیاز ...

من فکر کنم دوباره باید یک سونو دیگه بدم.آخه واسه من خیلی توضیح نداد.

من فکر کنم دوباره باید یک سونو دیگه بدم.آخه واسه من خیلی توضیح نداد.

مگه چند وقت پیش سونو دادید؟بنظرم الکی به خودتون و بچه تون استرس ندید ما زیادی حساس شدیم من الانشم به گردن خودم دست میزنم همین گردیا که رو گردن پسرم هست رو گردن خودم لمس میکنم و از بچگی داشتم خود دکترا هم میگن شایعه تو بچه ها چون سیستم ایمنی بدنشون ضعیفه..وقتی حال عمومیشون خوبه الکی به خودمون استرس ندیم بهتره 

مگه چند وقت پیش سونو دادید؟بنظرم الکی به خودتون و بچه تون استرس ندید ما زیادی حساس شدیم من الانشم به ...

پس به خودتون رفته .من ۲ماه پیش سونو دادم .دیگه سونو ندادم.دکتر گفت نمیخاد با دست گفت یکم کوچیک شده.ولی الان باز بزرگ شده.همین مریض شدن زیادش نگرانم کرده 

دکتر واسه تیروئید ننوشت.طحال وکبد خوب بود خداروشکر.ولی ورم غدد لنفاوی داشت میگفت توی گردنش زیاد داره ...

چند وقته؟؟

قرصش چیه؟؟؟

کامل توضیح بده چون علائم هر نفر یهو قاطی میکنم اشتب میگم

دو طرفه هست عزیزم.یکیش سفتره. منم خیلی نگرانم البته الان باز سرما خورده عطسه وآبریزش داره.جای گردن ه ...

برا بچه من بالا ۲سانته

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
از اخرین سونوش یه ماهی میشه که گذشته یکم بهتر شده بود ک باز سرماخورد مث قبل شد الانم اندازه روز اولی ...

ببین برا بچه من چقدر بزرگن

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱