m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 عنوان مارک بی بی چک 30 بازدید | 4 پست کسی از این بی بی چک استفاده کرده خوب بوده مثبت کاذب داره؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1403/08/25 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 تاحالا استفاده نکردممن مدیکور میخرم منم اولبن بار بود همزمان این ومدیکور ودرکا زدممدیکور ودرکا منفی بودنولی این یه هاله خیلی کمرنگ انداختدوتا بچه دارم دارم شیر میدم اصلا دلم نمیخاد بچه دار شم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نوردخت؛ عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 2232 منم اولبن بار بود همزمان این ومدیکور ودرکا زدممدیکور ودرکا منفی بودنولی این یه هاله خیلی کمرنگ انداخ ... مدیکور اکثرا جوابش درسته
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13515 مدیکور اکثرا جوابش درسته آره میدونم سر دوتا بچه هام که میزدم سریع پررنگ شد کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....