minoo_ffn مدیر استارتر عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 71 عنوان سواله کنکوری 46 بازدید | 5 پست دوستان کسی آزمون های ماز یا قلم چی رو امسال ثبت نام کرده؟ هزینش چه قدره و تاثیر خوبی داره روی کنکوز یا هزینه بیخودیه؟ تعداد رای : 3 نظرسنجی قلم چی یا ماز کدومش بهتره قلم چی 0 0% ماز 3 100% 1403/08/25 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11316 تاثیر صد در صدی داره، قلمچی 10 تومنه ولی ماز رو امسال نمیدونم، دوتاسون سوالاشون در یه حده ولی قلمچی رو من بیشتر دوست دارم با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 آزمون برای سنجش چیز هایی هست که بلدی ، در کل خودت باید بخونی اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 پاسخنامه ی ماز اصلا تو یه لیگ دیگه خفنه اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
minoo_ffn مدیر استارتر عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 71 آزمون برای سنجش چیز هایی هست که بلدی ، در کل خودت باید بخونی هزینه ی ۱۰ میلیون و توی این بازه قیمتی من فعلا نمیتونم پرداخت کنم به نظرتون احتیاجه حتما برم آزمون بدم؟ یعنی خودم بخونم و تست حل کنم کار ساز نیست؟
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 هزینه ی ۱۰ میلیون و توی این بازه قیمتی من فعلا نمیتونم پرداخت کنم به نظرتون احتیاجه حتما برم آزمون ب ... والا ۱۰ تومن نیست ، ماز ۴ تومن ولی فقط مجازی قلم چی فکر کنم ۶ تومن و هم حضور میتونی بدی هم مجازی در کل آزمون دادن بسیار مهمه ، حالا اگر نرفتی هم خودت از تو فضای مجازی آزمونا رو پیدا کردی بزن اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم