2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنگ صفرام با رژیم غذایی بدون چربی و قرص اورسوفار درمان شد.

سلام عزیزم 

چه خوب که جواب دادی.

سنگات چند میل بودن عزیزم؟ 

برا منم قرص دادن البته بعد از سه چهار تا دکتر عوض کردن

سنگ من ۱۴و ۱۰ میل بود که پریروز رفتم سونو دادم شدن ۱۲و ۱۱.

هیچ درد و علائمی هم ندارم. دکترا میگفتن ولش کن بزار بمونه هر وقت دردت گرفت میری عمل میکنی. بلاخره یه دکتر پیدا کردم که بهم قرص داد. شما سنگتون چند میل بود؟ عزیزم میشه بگی رژیم غذاییت چی بود و چه مدت طول کشید تا سنگت برطرف بشه؟ یه سوال دیگه. قرص اورسوفار رو روزی دو تا میخوردین یا سه تا؟ 

خیلی نگرانم ببخشید تو رو خدا

سلام عزیزم چه خوب که جواب دادی.سنگات چند میل بودن عزیزم؟ برا منم قرص دادن البته بعد از سه چهار تا دک ...

سلام عزیزم من صفرام بعد زایمان شروع به درد کردن کرد وقتی سونو دادم صفرام پراز سنگ ریزه هایی از ۲ میل تا ۵ میل.... که از جاش تکون خورده بود و اومده بود مجرای صفرام گیر کرده بود عفونت کرده بود همه دکترا میگفتن باید زودتر عمل بشم ولی بخاطر عفونت موندم تو این فرصت رفتم طب سنتی وبهم گفت هر شب سوپ جو بدون رب و روغن که توش کدو و آلو بخارا و آبغوره و....بود بخورم و دکتر هم قرص داد اورسوفار داد،بهم بخورم که اونم روزی دوتا میخوردم بعد اون چندبار درد اومد سراغم و روزی که باید میرفتم سونو برای چکاب خداراشکر هیچ سنگی نمونده بود و خود دکتر هم تعجب کرده بود.

بنظرم هم دارو و هم رژیم غذاییم کنارهم خوبم کردن چون خیلی ها این قرص میخورن و روشون اثر نداره.عزیزم تو هم امتحان کن انشالله نتیجه بگیری وامیدوارم خوب بشی دردشا کشیدم خیلی وحشتناکه.اگه بتونی عمل نکنی خیلی خوبه چون خواهر من عمل کرد و خیلی سختی کشید چند روز بعد عمل لوله تو شکمش بود و خونابه ها بیرون میومدن 😢😢😢

سلام عزیزم من صفرام بعد زایمان شروع به درد کردن کرد وقتی سونو دادم صفرام پراز سنگ ریزه هایی از ۲ میل ...

سلام خانم عزیز.ببخشید منم تازه فهمیدم سنگ کیسه صفرا دارن سه تا ۱۱ میل ۸میل و ۵ میل.منم دوسال زایمان کردم.مبخوام بدونم شما چند مدت دارو خوردید رفتید سونو.من درد وحشتناک دارم دو تا دکتر رفتم میگن عمل کن.سایز سنگهای شما چقدر بود؟ درد هم داشتید و چند مدت الان از بهبودی تون میگذره.انشالله دیگه علایمی نداری؟