2821
2789
عنوان

بیاید تروخدا

185 بازدید | 21 پست

شوهر من یکم وسواسه بعد این حموم بود بعد منم دستمو شستم رفتم جلو حموم ما حموممون شیشه ایه یکم نگاش کردم و ادا در آوردیم و بعد من در و باز کردم و دستم که خیس بودو پاچیدم روش داد زد سرم که خدا لعنتت کنه کثیف چرا اینکارو میکنی من بدم میاد منم قلر کردم رفتم دراز کشیدم ۱ ساعت بعد گفتم شام میخوری؟ نمیخوری من میخام بخوابم گفت برو بخواب بعد منم اعصابم خورد شد رفتم شام خوردم تنها بعد من نونو گذاشتم زمین با پلاستیکااا داخل پلاستیک بود بعد سفره باز نکردم همونجوری شاممو خوردم بعد یهو داد زد اون وامونده نزار زمین میزاری تو سفره سفره ام نجس میشه منم گفتم مگه سگه که نجس بشه اولن دومن مگه من گذاشتم اونم رفت بعد یهو دیدم لباس پوشید رفت پایین بعد ۱۵ دقیقه اومد نیم ساعت بعدش دوباره لباس پوشید رفت یعنی ساعت ۱۱ شب رفت منم غر زدم گفتم که تو مردی مثلا زنتون این وقت شب تنها میزاری میری و اینا‌گفت نه رفیقم از شهرستان اومده میرم ببینمش منم گفتم درک و اون درو قفل کرد و رفت منم تا ساعت ۲ شب گریه کردم بخدا قسم راست میگم تاحالا انقد گریه نکرده بودم اونم پیام‌میداد جان من گریه نکنی و این حرفا منم گریه کردم  همینجوری تا ساعت ۲ و ۵۵ دقیقه رسید خونه بعد گفت آره من رفیقم اومده بود و اینا بعد منو بهونه کرد تو اعصاب منو خورد کردی رفتی  تنها شام خوردی و اینا منم کلی ازش شاکی بودم و اصلا برام مهم نبود بعد برگشت گفت که اگر. من بدونم برا من و تو درست بشو نیس فردا میندازمت خونه بابات گفتم هه تو هیچکاری نمیتونی بکنی خدم فردا میرم بعد گفتم اگر جلو  اتفاقات امشب رو نگیریم فردا روز میشه با یه دختر دیگه میری بیرون گفت چی میگی زر نزن من مجرد بودم دخترا جون میدادن برام بهشون نگام نمیکردم چه برسه به الان و اینا بعد منم اعصابم خورد شد هرچی قرص تو خونه بود خوردم اونم صبح بلند شد و یه کیک گرفت از بیرون برا خودش با چایی خورد و رفت منم گفتم دیگه نیا نه میخام ببینمت نه چیزی اونم گفت تو کی هستی مگه فکر کردی کی هستی ها اندازه سایزت حرف بزن  منم فقط خندیدم و اون رفت حالا بگید من چیکار کنم گرفتار شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه چرا به نظرت ارزش داره؟؟؟؟؟نکن با خودت عوارضش رو بعد میبینی

چیکار میکردم  بخدا حالم نمیدونی چجوریه که الانم سر اون قرصا. واقعا بدتر شدم قراره بیاد بریم بیمارستان با یکی از فامیلامون که دکتره صحبت کردم گفت اگر خوب نشی باید معدت رو شست و شو بدن

چیکار میکردم بخدا حالم نمیدونی چجوریه که الانم سر اون قرصا. واقعا بدتر شدم قراره بیاد بریم بیمارستا ...

میفهمم حالت رو اما این راهش نیست بشینین حرف بزنین

حتما خبرش کن بیاد ببرمت بیمارستان

میدونی چه عوارضی داره این قرصاااا

شوهرت وسواس داره